![]() |
Quote:
Aki így sem tud fordulni, az nem is érdemel számot... |
Quote:
|
Quote:
|
Nem sok kedvem van visszakeresni az idézetet,de Ati azt írtad,hogy 10 játékosból 4 már a védelem alatt eltűnik,illetve nem játszik vele.
Ennek van más oka is. Az egyik ismerősöm pl. most regelt kb 7x,de még nem sikerült a gyors csoportba kerülnie,hiába jelöli be azt:( Nekem is 20 VIP-t kellett küldeni az országomra,és úgy zéró-starttal sikerült oda kerülnöm:( Van aki ezt nem teheti meg,ezért nem is lép be többet más csoportba kerülés esetén. Vegyük azt,hogy egy tag a barátaival szeretne szövetségbe lenni akik a V-ben vannak,de vagy az Xbe vagy a Wbe dobja a gép. Mit tesz? Regel másik emailről addig amíg a spanokhoz nem kerül. A lényeg: Lehessen már az elején csoportot választani.(és ,ha már választ akkor oda is kerüljön:D) |
Quote:
|
Nem a kérdésemre válaszoltál:(
A tagnak különben meg van már másik országa,nem tök kezdő. Szóval miért nem lehet mostanában a gyorsba regelni? illetve miért nem lehet csoportot választani?(simára gondolok) Leírom még egyszer,ha nem értetted elsőre. Van egy X srác aki elkezdene játszani,mert megtetszett neki a játék. A haverja(mondjuk aki mutatta neki a játékot) az 5/Vben van. A gyerek regisztrál,és vagy a 3.-4. regisztráció után sikerül csak oda kerülnie. Amúgy meg,sok fiatal nem annyira kitartó,hogy 600x regisztráljon,hogy a spanjaival együtt játszhasson,azt mondja hagyom a f*szba az egészet.(mert ugye mindig új email-t kell csinálnia,az újabb reghez stb) Ez eredményezheti azt,hogy többen eltűnnek már az elején. |
Sziasztok!
Én is egyet értek Harmgorral! Én is már csak azért csináltam több email fiókot h a barátaimhoz tudjak reggelni, sajnos több próbálkozás után feladtam!...maradva a sok email fiókokkal és semmi játék kedvel! :( Kérdésem, Atti nem lehetne ezen segíteni pl. h ki lehessen választani h hova kerüljenek???...szerintem drasztikusan meg nőne a játékosok száma!!!...egy próbát azért meg érne. Üdv, Linx(Zsolt) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eccer én is az iskola @risz.hu végű emiljéről rögtön T-be regéltem... Esetleg azt lehetne csinálni, hogy lehessen választani, de ha egy csoport nagyon felduzzad, akkor oda egy időre nem lehet regélni, csak fordulni.... |
All times are GMT +1. The time now is 13:10. |