Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

Pool 02-20-2011 09:58

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 280821)
Azért van sok ilyen ori, mivel régebben minimális követelmények voltak a személyiség eléréshez.Most viszont egy friss orinak elérhetetlennek tűnik.
A régi oriknak a mai követelmények nevetségesen egyszerűnek tűnhetnek, viszont gondolj bele egy olyan oriba aki frissen regelt.Nem lehetetlen feljutni az 1/a-ba, de onnan lefordulni úgy hogy az első kék számodat megkapd, na az nem egyszerű.Sőt.Így sokan fel is adják, nem azért mert nem kitartóak, hanem azért mert lehetetlen küldetésnek tűnik.

Ezért lett a fordulás könnyítése bevezetve...
Aki így sem tud fordulni, az nem is érdemel számot...

kistigris 02-20-2011 10:08

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280822)
Ezért lett a fordulás könnyítése bevezetve...
Aki így sem tud fordulni, az nem is érdemel számot...

Ebben igazad van,aki a könnyített fordulást kihasználva szerez számot, az valóban kitartó, ha csak azt nézem ez mennyi időt vesz igénybe.(10 ezer kör.)Ha nem jön közbe semmi, mert minden csoportot a min idő alatt teljesíted.

Pool 02-20-2011 10:19

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 280823)
Ebben igazad van,aki a könnyített fordulást kihasználva szerez számot, az valóban kitartó, ha csak azt nézem ez mennyi időt vesz igénybe.(10 ezer kör.)Ha nem jön közbe semmi, mert minden csoportot a min idő alatt teljesíted.

Van a másik könnyített fordulás is, amiért rögtön számot adnak...

Harmgor 02-20-2011 10:33

Nem sok kedvem van visszakeresni az idézetet,de Ati azt írtad,hogy 10 játékosból 4 már a védelem alatt eltűnik,illetve nem játszik vele.

Ennek van más oka is.

Az egyik ismerősöm pl. most regelt kb 7x,de még nem sikerült a gyors csoportba kerülnie,hiába jelöli be azt:(

Nekem is 20 VIP-t kellett küldeni az országomra,és úgy zéró-starttal sikerült oda kerülnöm:(

Van aki ezt nem teheti meg,ezért nem is lép be többet más csoportba kerülés esetén.

Vegyük azt,hogy egy tag a barátaival szeretne szövetségbe lenni akik a V-ben vannak,de vagy az Xbe vagy a Wbe dobja a gép.

Mit tesz?

Regel másik emailről addig amíg a spanokhoz nem kerül.

A lényeg:
Lehessen már az elején csoportot választani.(és ,ha már választ akkor oda is kerüljön:D)

Ati 02-20-2011 10:36

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 280829)
Az egyik ismerősöm pl. most regelt kb 7x,de még nem sikerült a gyors csoportba kerülnie,hiába jelöli be azt:(

Egy tök kezdő NE akarjon a gyors csoportba kerülni. Neki is rossz lesz tőle, mert a 4. napon csontra szétkapják, és a csoport tagjainak is rossz lesz attól, hogy ingyenföldként lutrivá teszi a csoportot azzal, hogy aki előbb észreveszi, hogy lejárt a védelme, az viszi a földjét.

Harmgor 02-20-2011 10:51

Nem a kérdésemre válaszoltál:(

A tagnak különben meg van már másik országa,nem tök kezdő.

Szóval miért nem lehet mostanában a gyorsba regelni?

illetve miért nem lehet csoportot választani?(simára gondolok)

Leírom még egyszer,ha nem értetted elsőre.

Van egy X srác aki elkezdene játszani,mert megtetszett neki a játék.
A haverja(mondjuk aki mutatta neki a játékot) az 5/Vben van.
A gyerek regisztrál,és vagy a 3.-4. regisztráció után sikerül csak oda kerülnie.
Amúgy meg,sok fiatal nem annyira kitartó,hogy 600x regisztráljon,hogy a spanjaival együtt játszhasson,azt mondja hagyom a f*szba az egészet.(mert ugye mindig új email-t kell csinálnia,az újabb reghez stb)

Ez eredményezheti azt,hogy többen eltűnnek már az elején.

Linx 02-20-2011 10:51

Sziasztok!
Én is egyet értek Harmgorral! Én is már csak azért csináltam több email fiókot h a barátaimhoz tudjak reggelni, sajnos több próbálkozás után feladtam!...maradva a sok email fiókokkal és semmi játék kedvel! :(
Kérdésem, Atti nem lehetne ezen segíteni pl. h ki lehessen választani h hova kerüljenek???...szerintem drasztikusan meg nőne a játékosok száma!!!...egy próbát azért meg érne.
Üdv,
Linx(Zsolt)

Remedy 02-20-2011 10:59

Quote:

Originally Posted by Linx (Post 280834)
Kérdésem, Atti nem lehetne ezen segíteni pl. h ki lehessen választani h hova kerüljenek???...szerintem drasztikusan meg nőne a játékosok száma!!!...egy próbát azért meg érne.
Üdv,
Linx(Zsolt)

Azert ilyet ne irj mar. :) Aki celzottan kerulni akar vhova, az mar eleve jatekos...

Ati 02-20-2011 11:00

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 280833)
(mert ugye mindig új email-t kell csinálnia,az újabb reghez stb)

Felesleges, sőt, kifejezetten rossz új e-mailt csinálnia minden regisztrációhoz. Használja azt az EGY darab e-mail címet, ami az övé. Hogy ki melyik csoportba kerül, az nem függ az e-mail címtől, a kiválasztott létszámú (kislétszámú, nagylétszámú) csoportok létszámátúl függ, hogy hova fog kerülni. (Az adott tipusú csoportok közötti egyenlő létszámeloszlásra törekszik a játék, ennek megfelelően fogja besorolni -- teljesen függetlenül a használt e-mail címétől.)

Pool 02-20-2011 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 280836)
Felesleges, sőt, kifejezetten rossz új e-mailt csinálnia minden regisztrációhoz. Használja azt az EGY darab e-mail címet, ami az övé. Hogy ki melyik csoportba kerül, az nem függ az e-mail címtől, a kiválasztott létszámú (kislétszámú, nagylétszámú) csoportok létszámátúl függ, hogy hova fog kerülni. (Az adott tipusú csoportok közötti egyenlő létszámeloszlásra törekszik a játék, ennek megfelelően fogja besorolni -- teljesen függetlenül a használt e-mail címétől.)

Azért nekem az rémlik, hogy az ingyenes e-mailekről a V, W és X-be lehetett kerülni, a fizetősről meg a T, R és ha még van, S-be

eccer én is az iskola @risz.hu végű emiljéről rögtön T-be regéltem...

Esetleg azt lehetne csinálni, hogy lehessen választani, de ha egy csoport nagyon felduzzad, akkor oda egy időre nem lehet regélni, csak fordulni....

All times are GMT +1. The time now is 13:10.