![]() |
Bocs, igazad van, nem teljesen jól fogalmaztam, de azért a lényeget szerintem meg lehet érteni.
|
Quote:
|
Quote:
Javaslatom van. Ha egy klánból folyamatosan térkapu van rajtatok, akkor a kapunyitó klánból kell célpontot választani. A hiénázás ellen szerintem nem kell felszólalni (persze tudom nem esik jól sose, ha 3. fél szól bele a harcokba) , hanem sereggel, ill. egyéb akcióval kell megtorolni. Én pl tuti rámennék a múltkori hiénára úgy, hogy még vagy 1-2 klántárs lehetőleg a közelemben legyen fedezni a hátsómat. Persze nem ismerem a hátteret így könnyű okoskodnom :-) |
Quote:
meg:) hajnali 5kor is lesitek a kapukat,de támadni nem mentek csak ha kint van valaki:D |
Quote:
|
Bar kicsit off, de nem akarok emiatt uj topicot nyitni.
A "hienazas nem A-ban" a kerdes. - Ha Te egy szovetseg tagja/vezere vagy, meghienaznal egy nyilvanvalo szoviharcot? - Ha Te egy szovetseg tagja/vezere vagy, meghienaznal egy mf vs szovi harcot? Ertem itt a hienat a tenyleges hienara, es a sima beleutesre is. Szoval, ha pl eledpottyan egy szoviharcbol egy torpe 2 korre, leszakadva epp a szovijetol, beverned, mert konnyu celpont? A velemenyek erdekelnenek, hogy vajon a lovagok ideje lejart-e, es csak en/mi vagyok/unk maradi/ak. (Persze lehet, ennek vmilyen koze van az egyre kevesebb jatekosnak, es emiatt az egyre kevesebb celpontnak, de ennek egy masik topic temajanak kellene lennie) |
Quote:
|
Quote:
|
ha nem ismerős és mf ,akkor neki reszeltek :)
szöviharcba nem szives nyúlnék bele mert mi is 2 tűz közé kerülhetünk |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:32. |