![]() |
Quote:
|
Quote:
jelentősebb változtatás nélkül meg ténleg csak kevés ilyen eset van a válltásra... ha ténleg többeteknek tetszik, és Ati is úgy gondolja, akkor ám legyen... :) én biztos inkább a választott fajomat fogom tovább erősíteni a személyiségekkel... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Milyen változást hozna egy olyan személyiség, ami azt eredményezni, hogy a topkörök alacsonyabban is telnek?
A személyiség lényege az lenne, hogy ha fölveszed, akkor 1-el kevesebb személyiség számítana bele a topkörök számolásánál mért %-os határba. Azaz olyan, mint ha leadnál egy személyiséget, de azért mégse. Ehhez egy apró kiegészítés lenne, hogy 0-nak számító személyiség esetén (azaz ha valakinek csak egy személyisége lehet, és azt is erre áldozza) a topkörök már 40%-nál kezdenének eltelni. A-ban is sokkal alacsonyabbról lehetne fordulni, és a többszemes oriknak sem jelentene túlzott előnyt, mert csak egy hátrányukat csökkentené, ami pont, hogy a több személyiségből jön. Ha tovább szeretnék könnyíteni A-t, akkor még azt hozzá lehetne tenni, hogy többször is föl lehessen venni, így aki vállalja, hogy nincs egyetlen 'haderőt' adó bónusza sem, akkor alacsonyabbról fordulhasson. A célja az lenne, hogy akiknek kevesebb idejük van játszani, azoknak is legyen lehetőségük fordulni A-ból, és ne hozzon a többszemeseknek hatalmas előnyt. Valamit még akartam hozzátenni, csak már elfelejtettem, úgyhogy lehet, hogy a vélemények alapján fogom pótolni utólag. |
nagyon jó!
Quote:
A többször felvehetős még jobban tetszik, mint a másik... esetleg, ha sokak túl könnyűnek találják a többszöri felvételt, akkor meg lehetne szorítani, hogy 5. szinten max 1 ilyen személyiséged lehet, 4es szinten max 2, 3ason max 3, 2esen max 4, 1/A-ban max 5. Így még is benne van egy kis nehezítés... ;) |
Quote:
Az ötlet nekem is tetszik, így pl. egy többedig szemes rááldozhat egy gyengébb szemet a picit könnyebb haladásért, de egy egy szemes is tudná akár használni, ha nyugiban szeretne szintet lépni, nem viaskodni a top30-ért, vagy esetleg olyan csoportokban, ahol baromi sok a szabis a top30 előtt, és nehéz átjutni, de top40 könnyen elérhető pl. :) |
Quote:
Illetve ez is egy lehetőség lenne, a személyiség specialitása, hogy többször is fel lehetne venni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |