![]() |
Quote:
Látom, hogy sokan minél olcsóbbá szeretnétek tenni, ezért nem zárkózom még teljesen el előle, de ehhez tényleg meg kell győzni. |
Quote:
|
Quote:
Megszoktam a +1%-ot, igaz nem vagyok sehol MF... De lehet vele együtt élni... Szóval, ha eldöntötted, akkor meg feleslegesen ne rójuk már körülötted a köröket, lécci.... |
Quote:
azt nem ertem igazábol hogy abban gondolom egyetértessz hogy szukseg van valamilyen kedvezményre hisz egy mf élete jelenleg arrol szol hogy hogy a francba ossza be a készultségét ha ebben nem értenél eggyet az életbe nem lett volna ebbol a javaslatbol megfontolás alatt lévő akkor miert kérdés az hogy egy maluszos fajnak adott eredményhez tobbre van szuksége ? |
Quote:
A másik lehetőség szerint a jó varázslók 2%-kal könnyebben varázsolhatnak, a rosszak 3%-kal könnyebben. Számomra a "rossz varázsló" nem azt jelenti, hogy több kedvezményt kap, és mostantól mégkönnyebben varázsolhat olyan varázslatokat, amiket még a "jó varázsló" sem varázsolhat annyival könnyebben. |
Lehet mégis szívügyem lett..
Ati! Lehet, hogy logikátlan, egy varimaluszos fajnak több kedvezményt adni, ha MF, mint egy "varázslásban profi" fajnak, de lássuk be, nem ez lenne az egyetlen logikátlanság a játékban. Mondok példákat is, hogy ne csak a levegőbe beszéljek: -A támadó sereg kevesebbet zabál, mint az otthon levő, pedig mozog, csatázik (logikátlan) -A fél-elf gizda kis nyikhaj, mégis védelmi bónusza van (minek? logikátlan) -Az óriások buta szörnyek, mégis 10%-kal erősebbek a varázslóik (logikátlan) ésatöbbi... Mindezzel azt akarom mondani, hogy nem abban kellene gondolkodni elsősorban, hogy mi logikátlan, és mi nem, hanem hogy melyik az a változás, amelyik kiegyensúlyozottabbá tenné a játékot. Mert a fent említett példák, bár logikátlanok, mégis nagyon hasznosak. Tényleg logikátlan egy maluszos fajnak több kedvezményt adni, de a végeredmény nem lenne előnyösebb, mint a nem maluszos fajoknál. A távolozás egy alap varázslat, sokan közel minden/minden körben csinálnak (néha ezért kelnek fel éjszaka), és az egy MF-nek, vagy egy kis szövetségnek komoly gondot okozhat esetenként, ha nem jut másra készi. Ezért nem tartom célszerűnek azon rágódni, hogy ki kap több kedvezményt, mert ha teljes szöviben vannak, akkor a maluszos fajok igenis megkapják a maluszukat, így csak annak járna a kedvezmény, aki rászorul. Többek közt ezért nem változtatna szövetségek összetételén, ezáltal stratégiáján, ugyanakkor játszhatóbbá válnának a maluszos fajok is MF-ként. |
Quote:
a gnom lehet maluszos faj de a második legjobb varis faj is egyben ettol fuggetlen ha magányos farkasként játszik akkor nem tudja beosztani a készulijét ugyanugy mint egy ork aki a második legrosszabb varis a törp után igazábol a törp a leg-gagyibb varis magyarul a te verziodban a legrosszabb varisnak feleannyiba kerul a távol mint a masodik legrosszabb varisnak !!! es a legrosszabb varisnak feleannyiba kerul mint a második legjobb varisnak ez igy szerintem nem korrekt mi csak egységesen 1 %ot szeretnénk mert igy erezzuk korrektnek és le a rasszizmussal :D |
Quote:
ezért lenne jó, hogy ez a létfontosságú varázslat olcsó legyen, a többi varázslatra úgy is el fogja verni a készülijét, ha még kíváncsi egy teljesre, szövifelmérésre, szövetségi történetre, stb. Ez talán picit szélsőséges példa, de amikor egyfős klánba voltam volt olyan, hogy ezért nem mentem ki támadni, mert egyszerűen nem volt készülim, hogy biztonsággal távolozhassak, vérszomjra + szükség szerint védelemre is fussa. Ráadásul hogy a távolt 24 órában egyedül csináltam... Több fejlesztésnél, javaslatnál volt az, hogy ha megnövelünk valamit, akkor ez és ez a faj sokkal jobban jár, mint a többi faj... itt nem érzem, hogy így lenne. A távolozás egy létfontosságú, ámde alapvető információt ad. Attól, hogy az orkok, és a gnómok 1%kal "nagyobb" kedvezményhez jutnak MF mivoltukból még nem fognak nagyobbat védeni, nem fognak erősebben támadni, mint a többi faj. Míg a többi faj a régi távol mellett varázsol x db varázslatot, addig a maluszosok az 1%-os távollal sem fogják megközelíteni azt a varázslatmennyiséget, az eredményességről nem is beszélve. Az 1%-os távollal körönként pár százalékkal több fog jutni mind a "jó varázslókank", mind a maluszosoknak, amiből a "jó varázslók" még többet varázsolnak, a maluszosok meg örülnek annak a kevésnek, ami pluszba jutott... |
Quote:
csak klánt szabad... sztem... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:36. |