Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

solven 11-10-2006 16:12

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 42325)
Egyébként tényleg lehetne egy olyan személyiség mint a Túlélő csak nem emberekre, hanem épületekre kapna valami védelmet!

És mi lenne ha ez a Tűzoltó vagy nevezzük ahogy akarjuk :) bele lenne olvasztva a túlélőbe?

Szecsa 11-10-2006 16:28

Több túlélő lenne picivel élohalottak esetén pl.
Egyébként, Fegya, a kevés presszos gnomok nem igazan jo otlet, mivel a variölés elég durva dolog tud lenni...egy 1k hekis hadis gnomba szerintem van legalabb 10k vari, amiből egy adag öléssel elhullik vagy 2k.

solven 11-10-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42346)
Több túlélő lenne picivel élohalottak esetén pl.
Egyébként, Fegya, a kevés presszos gnomok nem igazan jo otlet, mivel a variölés elég durva dolog tud lenni...egy 1k hekis hadis gnomba szerintem van legalabb 10k vari, amiből egy adag öléssel elhullik vagy 2k.

Viszont ha a tűzoltó együtt lenne a túlélővel, akkor az azért valamennyire azért segítene mindkét dolgon (variölés, gyújtás)

Persze azért ez nem is csinálna óriást a gnómból... (gondolok itt a szieszátra)

Láma 11-10-2006 16:59

Lehetne építész, és akkor védene rengetésés gyújtogatás ellen, lévén stabilabb épületeket nehezebb lerombolni.

Valezius 01-20-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 42351)
Lehetne építész, és akkor védene rengetésés gyújtogatás ellen, lévén stabilabb épületeket nehezebb lerombolni.

Nekem is ilyesmi jutott eszembe, így képzelem el az építészt:

Épületei erősebbek, tehát gyújtáskor 1/3-dal kevesebb ég, földrengéskor 1/3-dal kevesebb omlik össze. Épületei korszerű technológiával készültek (:)), így bontáskor a nyersanyag 1/3-át visszakapja.

(Számokba kéretik nem belekötni, azokon lehet módosítani)
Ez egy picit segítene a hullákon is.

Burning 01-20-2007 14:09

ja, de akkor én úgy csinálnám, hogy az épületek építése 2*-3* olyan drága legyen, mert miből lenne korszerű technika?:)
amúgy az ötlet tetszik.

Valezius 01-20-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67439)
ja, de akkor én úgy csinálnám, hogy az épületek építése 2*-3* olyan drága legyen, mert miből lenne korszerű technika?:)
amúgy az ötlet tetszik.

A szakértelemből, mi másból? A tudás a legfontosabb erőforrás. :D

Burning 01-20-2007 14:11

Akkor Is Legalább 2* Olyan Drága Kell Legyen

Bogár 01-20-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67443)
Akkor Is Legalább 2* Olyan Drága Kell Legyen

"A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak."

vagyis ez az irány nem jó...

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67434)
Épületei erősebbek, tehát gyújtáskor 1/3-dal kevesebb ég, földrengéskor 1/3-dal kevesebb omlik össze. Épületei korszerű technológiával készültek (:)), így bontáskor a nyersanyag 1/3-át visszakapja.

szerintem ez elég elfogadható, kivéve azt, hogy visszakapja a nyersi egy részét bontáskor.

Burning 01-20-2007 14:27

én azért emeltem volna az árat, mert visszakapja a nyersi egy részét, de akkor úgy is jó, hogy nem kap vissza semmit, de marad az alap költség.

All times are GMT +1. The time now is 20:23.