![]() |
Az orszagot tokeletesen fent lehet tartani :) 5 körig simán birja.
Nos, ugyebar tulveszed a raktarat 35%-al gabonaval, azzal nyersz +1 kört. Igy maris 4 koros. Aztan kovetkezo korben az ehezes folyaman, elhagy x ember, nagy esellyel leallnak a raktarak, akkor venni kell katonat a piacon, es visszafokozni. Utana persze mennek el az egysegek, ha 5 korig nem nez az orira az illeto, meghal. De! Van ugyebar a karavan, amivel lehet kajat kuldeni :) Egy szovetseges egy karavannal boven szinten tudja tartani az orszagot, 4 koronkent kuld 4 korre elegendo kajat :) S ez csak egy szovetseges. De mint odairtam fentebb is feltetelhez, aktiv szovetsegi elet kell hozza. S hogy miert erdemes egy ilyen orit megcsinalni? Ha mar fuggo az illeto, akkor elezze ki normalisan :) Jollehet, ez mar tenyleg tulzas, en 10 kocsma helyett nyomnék 10 hazat, hogy kicsit ehezhessen is, es akkor mar lazan megvan a 7 körös ország, ami szerintem jatszhato egy szovetsegben. Cyby, szerintem az orszag nem rossz, en 10 barakkal es toronnyal kevesebbet tennek az orszagba, es epitenek igy 20 templomot. Ha fent vannak a vedo varazslatok, akkor ez egy olyan massziv orszag. Jatszhato szerintem. Csak kell valaki melled, aki gombozget Neked lophato alanyokat, s olykor besegit levinni az ellenfel tolvajainak keszultseget. |
Ja, s 4. szinten eleg durva 0 tanyas orszagot csinalni :) Picit draga a fenntartasa 4. szintu gabonaarakkal.
|
Karavánnál nem kell megvárni míg visszajön? Mert akkor nem lehet 4 körönként 4 körre küldeni, vagy mégis? .) Nem számolom át,hogy 2 kör mire eljut oda stb...)
|
Gyorsban szerintem ez egy jó felépítés, mert nem jellemző ott sem az erős toli, sem az erős vari... a seregesek annál inkább..tehát szerintem jó az a felépítés....
|
Quote:
|
Sakkmester: 4 körre elegendo a kaja, amit a 2 korre levo szovitarsadnak kuldesz, amelynek 2 kor oda es 2 kor vissza az ut. Majd utana a masik szovetseges latja el ot kajaval, hogy mindenkinek megmaradjanak a piacbelepoi is. Persze, nem art, ha van az orszag tulajdonosa is 5-6 orankent :)
|
Quote:
Ha ezt így megnézed, akkor láthatod, hogy 100 félelf tanya helyett elég 66 elf tanya... Tehát nyertetek 34 hektárt :D Amit akár kocsmává is nyomhatsz :D |
hajrá elf:P
Nos az elf egy nagy .... tolik terén, haver meggyözött csináljunk egy vagány kis elf szövit 199 hekin. Nekem volt 6000 varim 5000 tolim gondoltuk hála a fantomseregnek úgyse fog senki bantani ha 4 körre lopunk, az értékkülömbség úgyse sok aztán hozunk majd rendesen. Hadilag nagyon bejött, mert senki se bántott minket de legalább 4 szövi szált ránk és tekiztek de elég durván mi meg még lopni se tudtunk, mert nem sokszor volt 50 fölött a készülink. Tehát ebből tanulva éljen az ember legfeljebb ha kell valakinek heki 400Ha után majd hozzád megy:(
|
Quote:
|
Azert ha 199 hekin volt 6000 varid meg 5000 tolid es rajtad voltak mindig a vedovarik akkornem ertem hogy tekiztek le ....
6000 varit pajzzsal meg az elf + vedelmével meg a mágaitekikkelolyan siman levariztak...Nem hiszem |
All times are GMT +1. The time now is 07:02. |