![]() |
Quote:
1 személyiség: 2400 ütött hektár 2 személyiség: 3600 ütött hektár 3 személyiség: 4800 ütött hektár 4 ... etc ? |
Quote:
|
Nekem még mindig az a fő kérdésem, hogy akarjuk-e, hogy valaki több személyiséggel játsszon, miközben túl sokat nem bizonyított még.
Továbbvive a kérdést: mennyire akarjuk ezt? Gondolok arra, hogy ha nagyon nem megy neki a top30%-ba jutás, de elért egy bizonyos szintet, akkor is lefordulhat, de nem kap plusz személyiséget. Két ilyen kör után már kaphat plusz egyet. Ez csak hangos gondolkozás, igazából még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy szükség van erre. |
Szerintem, azon is el kellene gondolkozni, ha így marad, ki fog játszani?
Nem azokat kell figyelembe venni, akik már több éve játszanak, de valahol a kezdőknek is adni kell esélyt. |
Quote:
|
Quote:
Hol nincs esély adva a kezdőknek? Én továbbra is azt gondolom alapvetően, hogy a SOKKAL KÖNNYEBB körülményeket egy kicsit kompenzálja az, hogy magasabbra kell feljutni, és ezzel kb ugyanolyan esélyed van, mint poár éve azoknak, akik akkor voltak a topban. Igen, most valóban sokat kell ütni, sokat kell fedezni. ISZONYAT OLCSÓN. Régen kevesebbet kellett ISZONYAT DRÁGÁN. |
Quote:
Akár a top50%, akár a fix heki jelentheti ezt a bizonyos szintet. Ezek az ötletek egybéként nem újak, korábban is előfordultak már. Pool ötlete, a földszerzéshez kötött feltétel szvsz nem volna célszerű, mivel a kevésbé aktív játékosokra inkább jellemző a felfedezés, tehát evvel nem lennének kisegítve. |
Nincsen, hallom és tudom, hogy sokaknak ezt teljesíteni szinte lehetetlen.
Ha, nem fog pörögni egy kicsit a játék, szerintem rövid időn belül még ennyien sem fognak játszani. Ezen lehet elgondolkodni és lehet a homokba dúgni a fejünket, de attól semmi sem lesz jobb |
Ha a kezdők érdeke szóbakerült, akkor azt se felejtsük el, hogy akik a könnyítés mellett vannak, azok azt szorgalmazzák, hogy sokkal könnyebb legyen plusz személyiségeket szerezni --> olyan országok is több személyiséggel játsszanak, akik az 1/A-ban nem tudtak teljesíteni --> fordulás után a tényleges kezdőknél ennek ellenére legyenek sokkal erősebbek.
Ez csábítóan hangzik. De vajon valóban a kezdők érdekét szolgálja-e, hogy náluk játéktudásban nem sokkal (esetleg semmivel sem) többet tudó játékosok sokkal erősebbek, csak azért, mert már kivártak 5000 kört? |
Nem kell akkor semmin sem változtatni, de csodákat ne várjatok
|
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |