![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolom Buci elbukja a bónuszt... |
Quote:
|
Quote:
|
Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos. Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy. Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm! |
Quote:
|
Nincs mit megköszönnöd, ez a legtermészetesebb dolog a világon (legalábbis számomra). Ha nem Pécsen laknék, megpróbálnék tevékenyen is segíteni, sajnos így nem megy. :(
Pedig Isten látja lelkem, miután megnéztem a műsort, átvillant az agyamon, hogy kiveszek pár nap szabadságot, és felhúzok Pestre. Kb 5 balesetem (bukás, csúszás, esés, stb) volt motorral, és volt egy karambolom is. Nem én voltam a hibás, én a saját sávomban mentem a motorral, és szembe jött egy Ford Mondeo a saját sávjában, és nagy ívben balja akart kanyarodni... Csak előbb kezdte el a műveletet, minthogy én kiértem volna a kereszteződésből, így frontális ütközés lett a vége.... Tizen akárhány éves lehettem (kb 16?), de én akkora sokkot kaptam ettől (nem is igazából attól, hogy elrepültem a motorral, és totál telelettem zúzódással, stb, hanem sokkal inkább attól, hogy ilyen kreténeknek jogosítványa van, mint pl a Fordosnak...), hogy majdnem fél évig nem mertem visszaülni a motoromra... Szóval átvillant az agyamon, hogy ha csak 5 percre is, de elterelném a figyelmét, figyelmeteket róla. Nekem akkor nem volt senki, aki beszélt volna ezekről, meg pátyolgatott volna, egyedül kellett feldolgoznom, ráadásul a Fordos bíróság elé vitte, be akarta bizonyítani, hogy én voltam a hibás, vicc, de nem sokon múlott neki, hogy sikerül...... Szóval totál átérzem azt, hogy nem elég a sokk, hogy bármelyikőtök meghalhatott volna, még a vétkesnek (és annak élettársának) állt feljebb, és még ők osztottak ki titeket... Ettől függetlenül 1 hét múlva szabin leszek, amúgy is mennék pestre, amúgy is fontolgattam, hogy összefuthatnánk, ha van kedved, szívesen állok rendelkezésedre. Ez a legeslegkevesebb, amit megtehetek! |
LOL
|
Neves színészeket ránthat magával Stohl András. A Blikk információi szerint a rendőrség a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos nyomozás során olyan információk birtokába jutott, amely szerint az ominózus, május 8-i balesetet megelőző éjszakán két neves színművésszel szórakozott gyanúsítottjuk.
Egyiküket már meg is hallgatták. A gyanú szerint ők is „pusztították" a bódítószereket abban a belvárosi night clubban, ahonnét Stohl elindult autóval. Igaz, utólag az már nem rekonstruálható, hogy azon az éjszakán ők is fogyasztottak-e kábítószert, de a rendőröknek lehetőségük van eljárás alá vonni őket is, így akár rajtuk is elvégezhetnek drogtesztet. Rendőrségi információ szerint a rendőrök már jártak abban a belvárosi szórakozóhelyen is, ahol a színész és kollégái, körülbelül hatan, együtt mulattak. – Nem szeretnék tippeket adni az ügyben érintett dílereknek és fogyasztóknak, de a rendőrség feltett szándéka, hogy felgöngyölíti azt a vonalat, amely ellátta a színészt és környezetét kábítószerrel. Ennek keretében megvizsgáljuk a gyanúsított kapcsolatrendszerét, telefonos hívástörténetét, s ezekből ki fog rajzolódni egy az üggyel összefüggésbe hozható kör – fejtette ki egy illetékes rendőrtiszt, aki szerint nem kizárt, hogy további botrányt kavar majd a médiában, ha kiszivárog más, kábítószerrel összefüggésbe hozható prominens neve. Úgy tudni, a nyomozók nem pihennek sokat, és kiemelt ügyként kezelik a május 8-án hajnalban történt közlekedési balesetet, amelyben Stohl András ittasan, s kábítószer befolyásoltság alatt két vétlen autóssal karambolozott frontálisan. Felmerült, hogy a szemtanúk elmondása szerint az ominózus éjszakán viselt ruházatát is elküldik egy szakértőnek, hogy kiderüljön, volt-e a zsebeiben kábítószer. A gyanú szerint ugyanis Stohl azért kockáztatta a cserbenhagyást, vagyis azért hagyta ott a helyszínt és a sérülteket, mert talán egy még súlyosabb bűncselekményt próbált leplezni. Ez pedig lehetett akár engedély nélkül tartott fegyver, nagy mennyiségű kábítószer, vagy a véréből kimutatott kemény drog is. (Blikk nyomán) |
All times are GMT +1. The time now is 14:04. |