Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Szkarabeusz-Spontán buli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4027)

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 237966)
Gee egyszer már volt ott ahogy én is és szerintem visszatalál :)

valóban, igen jól tájékozódom (lásd, mi is megtaláltuk az uticélunkat akkor... :D) de nekem kísértetiesen valami 6-os vagy 7-es busz járat rémlik, és hogy azután elég kusza módon jutottam oda, ezt nem kívánom elismételni :D
De mivel ilyet nem említettetek, ezért lehet nagyon rosszul emlékszem...

Egyébként meg ha nagyon egyedül kéne megoldanom, odatalálnék, mert megkérdezek valakit hyog jutok el abba az utcába, és kész. Vagy beszállok egy taxiba. bár az Pesten 4-5 ezer Ft-omba kerülne... Azt meg nem szeretném.

Úgyhogy Tsobi, Dragi, gyertek értem a keletibe, és ebédelünk egyet, meg iszunk egy sört. :D

Dragi 01-22-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238030)
valóban, igen jól tájékozódom (lásd, mi is megtaláltuk az uticélunkat akkor... :D) de nekem kísértetiesen valami 6-os vagy 7-es busz járat rémlik, és hogy azután elég kusza módon jutottam oda, ezt nem kívánom elismételni :D
De mivel ilyet nem említettetek, ezért lehet nagyon rosszul emlékszem...

Egyébként meg ha nagyon egyedül kéne megoldanom, odatalálnék, mert megkérdezek valakit hyog jutok el abba az utcába, és kész. Vagy beszállok egy taxiba. bár az Pesten 4-5 ezer Ft-omba kerülne... Azt meg nem szeretném.

Úgyhogy Tsobi, Dragi, gyertek értem a keletibe, és ebédelünk egyet, meg iszunk egy sört. :D

mentünk 7-es busszal ? :D Az tuti hoigy viszont 3-as metróval mentünk Gyöngyösi utcáig :D a Hazafele jutás viszont mókás volt Gyöngyösi utcától elsétáltunk a Nyugatiig amikor is jött az első metró :D azzal Keleti utána te vonat én meg haza :D

majd azért amikor elindulsz dobj egy sömöst :D

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:51

Vicces volt, igen. :D

Megmondom őszintén, fogalmam sincs miért emlékszem 6-os vagy 7-es buszra...

Pestre 2 okból járok, üzleti célból, vagy Hód találkozóra... :D Üzletelni meg autóval visznek. Tehát valószínű Hódító miatt használtam azon buszok valamelyikét. :D
De mindegy is...

Egyébként pedig már most meg tudom mondani, hogy mikor érek oda. Nézek egy elvirát. (illetve hát +/- 30 perc, ugye, a behavazott MÁV vonalak miatt...:D)

Dragi 01-22-2010 21:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238032)
Vicces volt, igen. :D

Megmondom őszintén, fogalmam sincs miért emlékszem 6-os vagy 7-es buszra...

Pestre 2 okból járok, üzleti célból, vagy Hód találkozóra... :D Üzletelni meg autóval visznek. Tehát valószínű Hódító miatt használtam azon buszok valamelyikét. :D
De mindegy is...

Egyébként pedig már most meg tudom mondani, hogy mikor érek oda. Nézek egy elvirát. (illetve hát +/- 30 perc, ugye, a behavazott MÁV vonalak miatt...:D)

Az jó lesz :D Mer Tsobit összeszedni +/-1,5 óra :D:D:D:D

Redback 01-22-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238031)
mentünk 7-es busszal ? :D Az tuti hoigy viszont 3-as metróval mentünk Gyöngyösi utcáig :D a Hazafele jutás viszont mókás volt Gyöngyösi utcától elsétáltunk a Nyugatiig amikor is jött az első metró :D azzal Keleti utána te vonat én meg haza :D

majd azért amikor elindulsz dobj egy sömöst :D

Én egyszer buszoztam veled, akkor is blicceltél :D Nekem Hugicám vergődött hogy vigyek jegyet. Így vittem :D

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238033)
Az jó lesz :D Mer Tsobit összeszedni +/-1,5 óra :D:D:D:D

Az jó. Vasárnapra oda is érünk Monróhoz. XD

Na de. Elvira barátnőm azt mondta, hogy Pécsről 15:23-kor indulok, és a keleti Pu-ra 18:14-kor érkezem be.
Ha lehet neki hinni, akkor ez lesz. :)

És most megyek aludni. 4-kor kelek. :( Aztán 9 óra meló, és 3 óra vonat. :D
Na jóéjszakát! :)

ui. ritkán bliccelek, csak ha muszáj. )pl nincs időm jegyet váltani, vagy nincs nálam készpénz, vagy ha van, akkor 10.000-res a legkisebb címlet... egyébként van jegyem, most is van nálam pesti jegy, úgyhogy holnap biztos lesz. :)

Dragi 01-22-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 238034)
Én egyszer buszoztam veled, akkor is blicceltél :D Nekem Hugicám vergődött hogy vigyek jegyet. Így vittem :D

őőőő és ez így van 2009. szeptembere óta is :D:D:D
ellenőrrel is csak e hét szerdáján találkoztam :p:D

Dragi 01-22-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238035)
Az jó. Vasárnapra oda is érünk Monróhoz. XD

Na de. Elvira barátnőm azt mondta, hogy Pécsről 15:23-kor indulok, és a keleti Pu-ra 18:14-kor érkezem be.
Ha lehet neki hinni, akkor ez lesz. :)

És most megyek aludni. 4-kor kelek. :( Aztán 9 óra meló, és 3 óra vonat. :D
Na jóéjszakát! :)

ui. ritkán bliccelek, csak ha muszáj. )pl nincs időm jegyet váltani, vagy nincs nálam készpénz, vagy ha van, akkor 10.000-res a legkisebb címlet... egyébként van jegyem, most is van nálam pesti jegy, úgyhogy holnap biztos lesz. :)

rendben :) jah valami különleges kívánság ?:D transzparens vagy valami ?:D:D:D

Pool 01-23-2010 11:37

Jó szórakozást mindenkinek, remélem, egyszer eljutok én is oda :)

monro 01-24-2010 03:04

Asszem hazaértem :D

All times are GMT +1. The time now is 14:55.