![]() |
Quote:
De mivel ilyet nem említettetek, ezért lehet nagyon rosszul emlékszem... Egyébként meg ha nagyon egyedül kéne megoldanom, odatalálnék, mert megkérdezek valakit hyog jutok el abba az utcába, és kész. Vagy beszállok egy taxiba. bár az Pesten 4-5 ezer Ft-omba kerülne... Azt meg nem szeretném. Úgyhogy Tsobi, Dragi, gyertek értem a keletibe, és ebédelünk egyet, meg iszunk egy sört. :D |
Quote:
majd azért amikor elindulsz dobj egy sömöst :D |
Vicces volt, igen. :D
Megmondom őszintén, fogalmam sincs miért emlékszem 6-os vagy 7-es buszra... Pestre 2 okból járok, üzleti célból, vagy Hód találkozóra... :D Üzletelni meg autóval visznek. Tehát valószínű Hódító miatt használtam azon buszok valamelyikét. :D De mindegy is... Egyébként pedig már most meg tudom mondani, hogy mikor érek oda. Nézek egy elvirát. (illetve hát +/- 30 perc, ugye, a behavazott MÁV vonalak miatt...:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de. Elvira barátnőm azt mondta, hogy Pécsről 15:23-kor indulok, és a keleti Pu-ra 18:14-kor érkezem be. Ha lehet neki hinni, akkor ez lesz. :) És most megyek aludni. 4-kor kelek. :( Aztán 9 óra meló, és 3 óra vonat. :D Na jóéjszakát! :) ui. ritkán bliccelek, csak ha muszáj. )pl nincs időm jegyet váltani, vagy nincs nálam készpénz, vagy ha van, akkor 10.000-res a legkisebb címlet... egyébként van jegyem, most is van nálam pesti jegy, úgyhogy holnap biztos lesz. :) |
Quote:
ellenőrrel is csak e hét szerdáján találkoztam :p:D |
Quote:
|
Jó szórakozást mindenkinek, remélem, egyszer eljutok én is oda :)
|
Asszem hazaértem :D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:55. |