![]() |
Quote:
Nem lennél kihagyva. Minden klántámadást az anyaklán vezére índíthat. A részklánt is ő tudja majd kijelölni és elindítani akkor is ha ő maga nincs benne. Ergo akkor maradsz ki belőle ha nem vagy gépnél vagy átadod a vezérséget másnak. ui: mostmár betettem a kezdő bejegyzéshez is. |
Quote:
Amikor én kezdtem az 1A-t csak ezt láttad : "Valaki 3511 klán serege feléd tart." Sokkal nagyobb volt a kombinációs lehetőség... Igaz kör közben 3x volt klánlista frissítés. Egyszóval nem mondom, hogy legyen így csak engem abszolute nem hozna zavarba, hogy kiderítsem vajon kik jönnek és ha ez megvan akkor 90%-ig megvan a célpont is. |
Zoli sikerült megválaszolnom pár kérdésedet vagy még mindig van ami zavaró tényező?
|
Quote:
És csendben hozzátenneém, hogy régen a klánsereget nem mutatták ki a tolik.. csak az tudta mekkora a kintlévő sereg akire a klántámadás ment, de ő is csak klánszinten. |
Quote:
|
Így újraolvasva a témát lenne egy kérdésem: ha a részklánok az egyéni pontlistában mozognak majd, akkor az elfokozás, mint olyan ugyanolyan hatással lenne-e a foglalt föld mennyiségére, mint egyéni akciók esetében?
|
Quote:
Illetve a legnagyobb-legnagyobb ori aránya Már, ha vmi ilyesmi a kérdésed :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:09. |