Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1A szövetségi támadás részklánnal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3937)

monro 11-29-2009 18:58

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 230905)

4, Régen is gondom volt azzal, hogy így ha én vagyok a klán "esze, stratégája", akkor a támadó fél a célpont kiválasztásakor "engem" önkényesen kihagyhat a megtámadott csoportból, így az ellentámadást sem irányíthatom.

Ezt mégis lereagálom... Ez valóban nem volt az eddigiekben leírva.
Nem lennél kihagyva. Minden klántámadást az anyaklán vezére índíthat. A részklánt is ő tudja majd kijelölni és elindítani akkor is ha ő maga nincs benne. Ergo akkor maradsz ki belőle ha nem vagy gépnél vagy átadod a vezérséget másnak.

ui: mostmár betettem a kezdő bejegyzéshez is.

monro 11-29-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 230903)
De így akkor nem tudod meg, hogy ki az a feléd, vagy rosszul értelmeztem? Azért azt tudni kéne, hogy melyik országokra állt rá, nem?

Hát sztem nem feltétlenül, de gondolom ez sokakban okozna nagy traumát ezért is mondtam, hogy beszélgessünk erről, mert én lényegesen más szemléletben játszom mint mások.

Amikor én kezdtem az 1A-t csak ezt láttad : "Valaki 3511 klán serege feléd tart."

Sokkal nagyobb volt a kombinációs lehetőség... Igaz kör közben 3x volt klánlista frissítés. Egyszóval nem mondom, hogy legyen így csak engem abszolute nem hozna zavarba, hogy kiderítsem vajon kik jönnek és ha ez megvan akkor 90%-ig megvan a célpont is.

monro 12-01-2009 18:44

Zoli sikerült megválaszolnom pár kérdésedet vagy még mindig van ami zavaró tényező?

wand 12-01-2009 19:19

Quote:

Originally Posted by monro (Post 230896)
Pontosan emiatt a távolbalátás eredményén érdemes lenne vitázni egy picit :D
Én szívem szerint ugy csinálnám,hogy csak ennyit látnál:

"Olümposz 3 országos részklánja feléd tart x.xxx sereggel."

Ez volt még itt a legnormálisabb ötlet! :rolleyes:
És csendben hozzátenneém, hogy régen a klánsereget nem mutatták ki a tolik.. csak az tudta mekkora a kintlévő sereg akire a klántámadás ment, de ő is csak klánszinten.

monro 12-01-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by wand (Post 231191)
Ez volt még itt a legnormálisabb ötlet! :rolleyes:
És csendben hozzátenneém, hogy régen a klánsereget nem mutatták ki a tolik.. csak az tudta mekkora a kintlévő sereg akire a klántámadás ment, de ő is csak klánszinten.

Miért milyen másik ötletet láttál még ebben a kérdésben? :)

Tsobi 07-08-2011 10:30

Így újraolvasva a témát lenne egy kérdésem: ha a részklánok az egyéni pontlistában mozognak majd, akkor az elfokozás, mint olyan ugyanolyan hatással lenne-e a foglalt föld mennyiségére, mint egyéni akciók esetében?

Pool 07-08-2011 10:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 289929)
Így újraolvasva a témát lenne egy kérdésem: ha a részklánok az egyéni pontlistában mozognak majd, akkor az elfokozás, mint olyan ugyanolyan hatással lenne-e a foglalt föld mennyiségére, mint egyéni akciók esetében?

Sztem klánütésnél a föld-föld arány a számítás alapja, nem az érték...
Illetve a legnagyobb-legnagyobb ori aránya
Már, ha vmi ilyesmi a kérdésed :)

Tsobi 07-08-2011 11:33

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289931)
Sztem klánütésnél a föld-föld arány a számítás alapja, nem az érték...
Illetve a legnagyobb-legnagyobb ori aránya
Már, ha vmi ilyesmi a kérdésed :)

Tudom, hogy klánütésnél a fentiek alapján számol. A kérdésem azért merült fel csupán, mert szóba került a részklánok esetében, hogy az egyéni pontlistában mozoghatnak szabadon (értsd: dinamikusan) és ha a távolságokat a megszokottak alapján számolná, akkor miért ne tenné ezt az eredményességgel is?

All times are GMT +1. The time now is 20:09.