Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki kinek adott pontot :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=393)

Ati 08-14-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28648)
Jól mondtad.... elvileg ;)
De ami tény az tény! Úgy kéne, hogy működjön ahogy fent leírtad.
Én csupán azt körmöltem le ami első pillanatban átvillant az agyamon és csupán vicc volt.

Nálam úgy működik. ;) (Igazából több pirosat osztok, mint zöldet, ajajj. :)))))

Cece 08-14-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28649)
Nálam úgy működik. ;) (Igazából több pirosat osztok, mint zöldet, ajajj. :)))))

Mindenkinek szíve joga saját véleményt nyilvánítani a mások nézeteiről, legyen az pozitív vagy negatív, és kétlem, hogy bárkinek oka lenne a pirosakért neheztelni ( habár, ha a belső fórum pirosait vasszük figyelembe az más :p ) :D

Cassandra 08-14-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28647)
Elvileg úgy működik, hogy ha valaki számodra hasznos hozzászólást ír, annak adsz egy pluszpontot, aki csak folyton butaságokat ír, annak minuszt. Így egy idő után látszik, hogy ha valaki kérdez, vagy mond valamit a fórumon, akkor a fórumozók többségének véleménye alapján ezt mennyire kell/lehet komolyan venni.

Nálam ez így is működik a valóságban is, igaz én szivesebben osztogatok zöldpöttyöt, mint pirosat, de arra is volt már példa, igaz csak szélsőséges esetben...:)
És mindig meg is magyarázom ki miért kapja, amit kap.:D

Steve 08-14-2006 17:27

ez talán ide tartozik még:

egy kérdés: hogyha még nem member ad nekem pontot az ugye szürke, és hogyha nem ir értelmes kommentet akkor nem igazán tudom mindig hogy mit is adott...
NAmost ezt vhogy ki lehet deríteni vagy maradjon örök rejtély és higgyem azt hogy engem mindenki szeret és csak zöldekkel dobálnak?:)

Cassandra 08-14-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 28665)
egy kérdés: hogyha még nem member ad nekem pontot az ugye szürke, és hogyha nem ir értelmes kommentet akkor nem igazán tudom mindig hogy mit is adott...
NAmost ezt vhogy ki lehet deríteni vagy maradjon örök rejtély és higgyem azt hogy engem mindenki szeret és csak zöldekkel dobálnak?:)

Steve, miért feltételeznéd az ellenkezőjét? ;) :D

Steve 08-14-2006 17:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28666)
Steve, miért feltételeznéd az ellenkezőjét? ;) :D

Ugye? Alapvewtően minden ember jó, csakhát izé... megszületik:)

Senki 08-14-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28553)
Hehe, most nézem, már 3 darab 2-pöttyösünk is van. :D Ki lesz vajon az első 3 pöttyös? :D

Cassandra úgyis... :D nekem hetek óta ígérgetnek zöld pöttyöket hogy most nem tudnak adni stb.... ha meg is kapnám talán versenyben maradhatnék vele :D:D:D:D:D

és ki lesz az első addict member? vagy csak memberig vannak a nevezések? :D:D:D

Ati 08-14-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 28672)
és ki lesz az első addict member? vagy csak memberig vannak a nevezések? :D:D:D

Mennyinél legyen az Addict? :D

Ati 08-14-2006 17:56

Bár most nézem, még Senior Member is van, azt se érte még el senki. :D

Ati 08-14-2006 18:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 28665)

Akinek az értékelése "nem számít", az a szürke. Ilyen a még keveset hozzászólók, az eleve negatív értékeléssel rendelkezők. Ők írhatnak, és a megjegyzésüket olvashatod is, de a pontodat nem befolyásolják egyik irányba sem, független attól, hogy pirosat vagy zöldet akartak volna adni.

All times are GMT +1. The time now is 21:44.