![]() |
Javaslat az elfokozás miatti 0 hekis ütések megszűnésére.
Szóval mi lenne akkor ha a foglalás képlete a következő lenne:
foglalás mennyiség szorzó(F) = támadó ori pontszáma(T)/védő ori pontszáma (V) Foglalt terület = terület x 7% x (T/V) Ez számokkal: 7000 hekis ori cirka 332K pont támad: 7000 hekis 334K pontost ---> foglalás mértéke cc. 484 heki 7000 hekis 400K pontost ---> foglalás mértéke cc. 404 heki 7000 hekis 500K pontost ---> foglalás mértéke cc. 323 heki És akkor innen lehet elfokozgatni... :) |
Quote:
Vagy a klántársak sokszor szétszórva vannak a pontlistában. |
Quote:
|
Quote:
A B-ből fordulást úgy gondoltam, hogy a top határt nem a felvett, hanem az összes felvehető személyiség alapján határozná meg. Például ha van 2 szemes orid A-ban, és 3 szemes orid B-ben, akkor a B-ből top15% teljesítésekor fordulhatsz. Függetlenül az A-ban lévő ori személyiségeinek számától. Viszont lehetne korlátozni, hogy a sok szemeseknek ne legyen nagyon nehéz. Vagyis a kiegészítéssel együtt: A B-ből fordulást az összes felvehető személyiség határozza meg, de legfeljebb top15%. 1 szem -> 30% 2 szem -> 22% 3 szem -> 15% 4 szem -> 15% 5 szem -> 15% ... (kivéve ha a felvett személyiség száma szigorúbb feltételt indokol) |
Quote:
a legszebb az egészben, hogy így is vezet a talán legelfogadhatóbb pont miszerint: "Nem, mert az alsóbb szinteken prédává válna"... :D megj.: a fordulás könnyítésével egyetértek, de erre van egy másik téma itt... |
Quote:
De ez a "Nem, mert az elsőbb szinteken prédává válna" elég sántít számomra. Ha az alsóbb szinteken prédává válna, akkor gondolom a felső szinten is. Ha már az 1/A-ról szól a téma, akkor miért nem szerepel a lehetőslgek között, hogy azért nem, mert nemcsak máshol, de itt is prédává válnának? |
Én sem szavazok, mert én sem tudok mire :)
akkor tudnám támogatni, ha az elf visszakapná ez elevett maluszait + a tábornok ork nem 10 hanem 5%ot támadóerót kapna, és az összes többi faj is megkaphatná tábornok estenén a +5%ot. |
Quote:
Kb ez a különbség. Nem mindegy, hogy egy MF ellen kell megvédeni magát vagy egy szövi ellen erre gondoltam, bár hozzáteszem 6 pontos íjásszalis a legerősebb védelme lesz, ergo kevésbé van kitéve a szövikkel szemben mint pld egy bármilyen más deffenzív játékot játszó MF. A szavazást pedig nem tudom módosítani ugyhogy kár reklamálni aki nem tud választani az nem szavaz :( Ugysincs gyakorlati jelentősége, mert valaki vagy NEM-el kezdődőt választ vagy IGEN-nel kezdődőt. |
Quote:
A te ötletedben, ha 1 szövitől hívhatna helpet a támadó, az 50%-ot erősödne, ha a feltételek adottak. Védelemben ugyanez sokkal kevésbé számítana. Lehet jó vagy rossz, de mindenképpen nagy változás lenne, a számoktól eltekintve már csak azért is, mert hasonlóbbá válna a lenti szintekhez az A, csökkentve így a változatosságot. Abba az irányba egyébként, ami nekem tetszene, de ez mellékes. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |