![]() |
Quote:
be van neki pipálva a sereg kirakása a htben és kirakja, vagy nem? vagy csak a felét rakja ki 1mp el kv előtt, vagy kirkaja a ht ő meg bont? ennél tényleg jobb ez: Quote:
Tudod majd ha szerencse játékot akarok játszani elmegyek a lottózóba. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudsz olyan törpét építeni 900K-n amit én a 800K-s ork tudós tábimmal nem verek be! Ha meg visszajössz, akkor örömtáncot járok, mert következőre kisebbet kell fokoznom, és 12 körig nem mehetsz szabira 24 körig meg szk-ra. |
Quote:
Mar csak egy kerdesem van: miert akarjak azok ennyire vehemensen megvaltoztatni a jatekot, akik mar jo ideje nem is jatszanak, es ugytunik, nem is terveznek jatszani ezzel a jatekkal? Foleg Fegyara, es Rad gondolok... :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
(bár megsúgom a választ: azért mert rossz.) |
Quote:
Ha nincs fokozás nem fogsz olyan bátran kimenni szegény törpére! Ha meg van megszívtad mert 0-át viszel ez aztán a jó móka :D |
Quote:
|
Quote:
Ha nincs fokozás, és alattam vagy x pontra odabontok+építek, hogy 4 körös legyél lefelé. Abban a körben amikor bejön az épületem képzéssel kis bontással odamegyek 2 körre, kimegyek rád, és nem tudsz visszajönni, mert nincs fokozás, én meg a bejövő épületekkel elrepültem felfelé. (vagy a klántársam legyujt lerenget) Ez aztán frankó lenne. És akkor mit mondasz? Ma szar napom volt viszafexek alunni? Ez aztán stratégia Tessék már globálisan végiggondolni a lehetőségeket! |
Quote:
Másrészt nekem is lehet klántársam :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |