![]() |
Quote:
Kíváncsi lennék, te milyen filmet nézel... az ötleted meg vicc. Előttem már leírták, hogy miért |
Összefoglaló
Az eredeti javaslat 30%-kal alacsonyabb csata közbeni vesztesége mellett ennek a személyiségnek földfoglaláskor van még hatalmas szerepe: a stratéga személyiségű vezér képes úgy irányítani csapatait, hogy azok ne rombolják le az ellenfél épületeit, és meg is tudja akadályozni, hogy ők romboljanak maguk után a csata közben. Ezért földfoglaláskor nem pusztul épület. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogsz üres területeket kapni, mivel üres területet is foglalhatsz! |
Quote:
|
Nálam eddig működik rendesen. :)
|
Quote:
Ha az ellenfélnek üres területei is vannak, akkor nyilván fogsz kapni üreset is. :) |
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 47 hektár földet, ebből a következő 14 hektárt kaptad: 5 ház, 4 barakk, 2 őrtorony, 1 raktár, 2 kocsma, és más semmi
Nekem is működik, sehol üres |
8 sereggel ütöttem és 0 üres :)
|
A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 13 hektár földet: 2 ház, 1 tanya, 2 barakk, 3 könyvtár, 1 raktár, 2 templom, 1 kocsma, 1 bank, és más semmi. Asszem működik! :) Már azt is elfelejtettem, hogy beválasztottam. Azóta most ütöttem először, és éppen menni akartam építeni :D |
stratégához
Sziasztok!
Lehetne a stratégát úgy tápolni egy kicsit, ha stratéga a szövetség vezér, és ő támad földre, akkor eloszthassa ki mit kap a foglalt területből? Pl Törpe a bányát, tolvaj a kocsmát, stb? Vélemények? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |