Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

Ati 10-27-2009 15:33

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 226597)
Egy olyan tesztidőszaknak örülnék mikor az 1/A-ban a topklán Gun termelése 0-ra esne, a piacon a cuccai elmennének, a Top2. klán termelése a duplájára növekedne, és a piacon levő egységek száma is megtriplázódik, ez a teszt pár napig elég ha él...annyi idő nekünk elég :D:D

Ez szombattól hétfőig tartott, erről már sajnos lekéstél.

Iron 10-27-2009 15:53

A csudába bele!!! :D:D

Remedy 10-28-2009 01:15

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 226597)
Egy olyan tesztidőszaknak örülnék mikor az 1/A-ban a topklán Gun termelése 0-ra esne, a piacon a cuccai elmennének, a Top2. klán termelése a duplájára növekedne, és a piacon levő egységek száma is megtriplázódik, ez a teszt pár napig elég ha él...annyi idő nekünk elég :D:D

Ez sem segitene rajtatok.... Hiaba barmilyen tesztidoszak, jatszani is tudni kell(ene), nem csak sajat magatokat utogetni... :P

Tsobi 10-28-2009 11:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226672)
Ez sem segitene rajtatok.... Hiaba barmilyen tesztidoszak, jatszani is tudni kell(ene), nem csak sajat magatokat utogetni... :P

Ha rosszmájú lennék,akkor azt mondanám bagoly mondja verébnek.. de nem vagyok :D
És persze nem hiszek a pletykáknak :)

Ildee 10-28-2009 11:35

Nem tudom, hova kellene írjam, szóval ide teszem...
Az újítások ki fognak kerülni a címlapra is? Csak mert szerintem rengeteg játékos nem olvassa rendszeresen a külsőt.
Én félek is, hogy lecsúszok a hulla újdonságairól :D

Ati 10-28-2009 11:50

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 226682)
Nem tudom, hova kellene írjam, szóval ide teszem...
Az újítások ki fognak kerülni a címlapra is? Csak mert szerintem rengeteg játékos nem olvassa rendszeresen a külsőt.
Én félek is, hogy lecsúszok a hulla újdonságairól :D

Minden olyan változás ki szokott kerülni, ami hatással van a játékmenetre, így ez is ki fog.

monro 10-28-2009 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226315)
Sziasztok!

Ezért érdekelne -- csak úgy általánosságban --, hogy ki mit szólna egy olyan időszakhoz, amikor pontosan lehet tudni, hogy boruló stratégiák várhatók, amikor a szokásostól eltérő országfelépítéseket kell esetleg alkalmazni, amikor nem biztos, hogy az addigi számítások megállják a helyüket, amikor ugyanaz a faj akár többféleképpen is működhet pár hetes eltéréssel, egyszóval amikor borul minden.

Jó lenne ezekre egy tesztcsoport mint anno...
Szívesen segítenék megtalálni a végleges formát és gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Persze az 1A változásai érdekelnek a leginkább. Főleg ha végre le lehetne tesztelni a 3 évvel ezelötti javaslatomat a klánháború uj formájára ;) Ha nem tetszik egy teszt után elég embernek könnyebb lenne elfogadni, hogy parlagon hever egy "csúcs" játékmodell.

Ati 10-28-2009 13:24

Quote:

Originally Posted by monro (Post 226691)
jó lenne ezekre egy tesztcsoport mint anno...

- >

Quote:

Originally Posted by ati (Post 226322)
a hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az éles játék módosítására vonatkozik.

monro 10-28-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 226525)
Ez alapján azt mondom nekem nem tetszik a minden csoportot érintő teszt időszak.

Ez olyan tipikus elf karakter...
Egyébként minden csopit éritntő tesztről van szó egyáltalán? Vagy lesz 1 db tesztcsopi ami néha ezt néha azt tesztel? És ha sikeres a teszt marad a változás ha nem akkor repül?

Ati 10-28-2009 13:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 226693)
Ez olyan tipikus elf karakter...
Egyébként minden csopit éritntő tesztről van szó egyáltalán? Vagy lesz 1 db tesztcsopi ami néha ezt néha azt tesztel? És ha sikeres a teszt marad a változás ha nem akkor repül?

Ááááááááááááááá, segítség!

Légyszi olvasd el a teljes témát, de legalább az én beírásaimat, hogy ne kelljen mindenkinek külön újra és újra ugyanazt leírni. Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 02:54.