Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Win Vista (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=373)

Ati 06-15-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 103339)
Gondolom az "élményindex" annyi. A Vista felméri és leteszteli, mi van a gépedben és azok milyen gyorsak.
Tapasztalatból viszont azt mondom, parasztvakítás az egész.

A 4,5 az egy "közepes" gépnek számít? Nem 5 a max ezek szerint? :D

Mindenesetre nem tervezek Vistát, az XP-vel egyetlen bajom van csak, pár éven belül meg úgyis jön a következő Win... Bár ki tudja, addigra lehet megint áttérek linuxra, mostanában épp megint nem csinálok olyasmit, amihez feltétlen Win kéne... :)

Csokibácsi 06-15-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 103331)
Egyelőre nem állitom vissza az XP-t, így is van már két operációsrendszer a gépen. Ráadásul nem is szerettem a Windos ezen verzióját, csak a játékok miat volt a gépen.

A vistát pedig ajándékba kaptam az új videokártya vásárlásakor.

A nagy memoria igénye ellenére egy közepes gépen is jól fut. Az enyém például, csak 4,5-es.

Köszi. Azt hittem valami komolyabb ok húzódik a háttérben. Ez így szimplán szimpátia, a Vista javára.

Csokibácsi 06-15-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103340)
A 4,5 az egy "közepes" gépnek számít? Nem 5 a max ezek szerint? :D

Mindenesetre nem tervezek Vistát, az XP-vel egyetlen bajom van csak, pár éven belül meg úgyis jön a következő Win... Bár ki tudja, addigra lehet megint áttérek linuxra, mostanában épp megint nem csinálok olyasmit, amihez feltétlen Win kéne... :)

De elvileg 5 a max, viszont ezek a számok ... nem érnek sokat :)

Csokibácsi 06-15-2007 21:24

Egyébként a Micro$oft eszméletlenül tolja a Vista-t.
Sok az olyan akció, amikor lényegében ingyen lehet Home Basic-hez jutni (M$ fizeti). (pl. új gép a hülye boltban)

Ati 06-15-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 103344)
Egyébként a Micro$oft eszméletlenül tolja a Vista-t.
Sok az olyan akció, amikor lényegében ingyen lehet Home Basic-hez jutni (M$ fizeti). (pl. új gép a hülye boltban)

Láttam, szép. De ezen kívül más olyat nem tud, ami miatt feltétlen kéne... (Nekem csak annyi plusz kéne, hogy ne keverje össze a taskbarban a progikat, amikor épp nagyon dolgozik. :D)

Csokibácsi 06-15-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103346)
Láttam, szép. De ezen kívül más olyat nem tud, ami miatt feltétlen kéne... (Nekem csak annyi plusz kéne, hogy ne keverje össze a taskbarban a progikat, amikor épp nagyon dolgozik. :D)

Még én sem találtam benne semmit, ami miatt mindenképpen szükségem lenne rá.
Sőt ... :P

Kutyuleee 06-15-2007 23:41

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 103351)
Még én sem találtam benne semmit, ami miatt mindenképpen szükségem lenne rá.
Sőt ... :P

Én is így vagyok vele, itt ficeg a gép melett, de csak egy próbára raktam fel egy másik vinyóra... Hát hasonló véleményen vagyok én is, szép és jó, de mire??? egy magában többet zabált a memoriából mint az xp-m a háttérprogikkal, meg esetleg egy böngészővel...:D

Sci 07-13-2007 11:51

nem vagytok valami fényes véleménnyel róla :D ha érdemes föltenni akkor melyik verziot? nem akarom kiprobálgatni mind...:S

tdomo 07-13-2007 15:40

A Windows Vista 100.000 új munkahelyet teremtett.....elkezdték írni a service pack 1-et.:)

Sci 07-13-2007 16:00

még csak az egynél tartanak ? :D

All times are GMT +1. The time now is 05:14.