![]() |
Quote:
|
Azóta nem csinálta egyszer sem. Hál istennek. Igaz egy pár dolgot kitakarítottam a gépről:) Lehethogy nem szoftver, először én is procitúlmelegedésre gondoltam, de mivel semmi nem igazolta a gyanúm, maradt a vírusos gondolat. Elméletem szerint, egy hátsókapu volt a ludas, amit sikerült már semlegesítenem:) azon keresztül pedig illetéktelen egyén cseszegtethette a gépem. Vagy ez nem elképzelhető?
|
nekem több programozo és egyéb szerelőnek álcázott fazon monta:
a számtekbe bármi lehetséges. |
Malamut?
Az én javaslatom, hogy a Panda/viruskereső/ -nak van egy online viruskeresője! futtasd végig rajta, ha kell megadom a címét! |
Quote:
Vagy megint az UFO-k :) |
Quote:
jaja, a táp nagyon kellemetlen tüneteket tud produkálni |
Köszi szépen a segítséget...Még Etyeknek is:) Szal az UFO elmélet se rossz, de mint közismert az igazság odaát van:)
|
ha így egy pillanat alatt lehal, akkor az általában alaplapi vagy táphiba.. de lhet hogy csak a kábelek vannak kihúzódva, és érintkezési izé
|
Quote:
|
Nálam olyanlépett fel, hogy játék közben sekép se hang.
Ujrainditásra nemreagált, na mondom hónaposgép vissza a boltba, ott megnézik elöttem, minden oké!! Nemkicsit néztek hülyének, párnap ujra ua. Mennem kellett melóba igy szerviz másnapra maradt. Azért élve a gyanuval nehogy megint énlegyek a hülye bekapcsoltam és müködött. Anyuci gép elé jáccani kb 1 óra mulva sekép se hang. Oldallap le /svédfogó, franciakulcs elő/ hátha megijed, látom picit poros, porszivó süritett levegő elő takaritás, bekapcs indul. Asszony gépelé jáccani most 1,5 órát birta. Ventlátor gépelé hátha túlmelegedés miatt /NFSU ment rajta/ kekeckedik. Igy órákat birta, de ez nem állapot be a szervizbe elmondom mi az én elgondolásom a melegedéssel. Vigyem be. Bevittem, mükszik, na mondom akkor itt az NFSU jáccik, mki egy kicsit és kb 40 percmulva sekép sehang. Most ők néztek bután./és én vigyorogtam elégedetten:) A lényeg az alaplapi AGP port melegedés hatására kilőte maga alól a gépet. Szónélkül cserélték is. |
All times are GMT +1. The time now is 07:12. |