Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Észrevételek, első javaslatok stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3566)

BimmBimm 07-07-2009 07:15

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 218529)
A kígyó megütött.
Esetleg lehetne megmart, kicsit fura, ha megüt
Más okosság nem jut eszembe ilyenkor

Esetleg megtekergőzött, vagy megfojtogatott :)

Ati 07-07-2009 07:19

Quote:

Originally Posted by l.o.s.t (Post 218531)
ha a nyilakkal megyek, és rákattintok a chatre és villog a cursor, akkor nem lehet menni nyillal, csak egérrel.ha rákattintok a karakteremre és visszalépek utánna megint jó lessz.

Ez így a jó. Ha csetelsz, és ki szeretnél javítani egy elgépelt betűt, akkor ne mászkáljon el emiatt a karaktered. Esetleg véletlen bemegy a zsiványok közé, és meghal.

Szóval ha a cset ablakban irogatsz, akkor a billentyűzet irányítások ki vannakkapcsolva. (Van még pár ilyen hely, például klánba pénz berakás stb, ha ezek aktívak, akkor nem irányíthatod billentyűzetről a karaktert, hiszen ilyenkor a kurzort irányítod vele.)

Fefe013 07-07-2009 07:56

Jelenleg a csatornában mászkálok, ha elmegyek vmi v ki mellett bárhol van az egér felugrik a megvizsgálod/megtámadod....
korábban is volt akkor mikor az iskolábol kijöttem a tanul ugrott fel mászkálás közben.... ha újra bejelenkzek, akkor jó...

Kicsit vártam és jó lett megint...

Megint nem frankó

Ati 07-07-2009 08:02

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 218535)
Jelenleg a csatornában mászkálok, ha elmegyek vmi v ki mellett bárhol van az egér felugrik a megvizsgálod/megtámadod....
korábban is volt akkor mikor az iskolábol kijöttem a tanul ugrott fel mászkálás közben.... ha újra bejelenkzek, akkor jó...

Kicsit vártam és jó lett megint...

Megint nem frankó

Ez azért van, mert amikor a csetről elkattintasz, akkor kiválasztasz valamit, aminek feljön a menüje. És nem kattintasz a menüből semmit, nem zárod be a menüt, tehát a menü ottmarad.

Vagy válassz valamit a menüből (például megvizsgálod), hogy az rendeltetése szerint becsukódjon, vagy ne kattints meglévő tárgyra, hanem például a tárgylista dobozban a tárgyal ALÁ, hogy ne jelöljön ki egyetlen tárgyat sem.

maccos 07-07-2009 08:44

Miért kell az áldozásoknak belépésenként nullázódnia? 41-nél tartottam, amikor megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Köztes javaslat: feleződik.

Remedy 07-07-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 218542)
Miért kell az áldozásoknak belépésenként nullázódnia? 41-nél tartottam, amikor megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Köztes javaslat: feleződik.

Ezt en sem ertem. Szerintem is megmaradhatna, sok ertelmet nem latom a buntetesnek. :)

Ati 07-07-2009 08:53

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 218542)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 218544)
Ezt en sem ertem. Szerintem is megmaradhatna, sok ertelmet nem latom a buntetesnek. :)

Technikai magyarázat: mert néhány tp-ért nem foglalok plusz mezőt az adatbázisban erre.

Amint nem fog szakadni, nem lesz belőle probléma.

A szakadás a jelenlegi probléma, felesleges a többi funkciót igazgatni. Ha ez megoldódik, akkor a többi is megoldódik.

Ildee 07-08-2009 13:37

Attilával hajóznánk, de nem megyek vele. A jegesmezőn állunk, a molonál még minden rendben volt.
Attila két karival van, és neki a nem hajos is megy vele, de én nem.

Ati 07-08-2009 13:39

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 218645)
Attilával hajóznánk, de nem megyek vele. A jegesmezőn állunk, a molonál még minden rendben volt.
Attila két karival van, és neki a nem hajos is megy vele, de én nem.

Lépj be újra, és kövesd. Megjavult?

Ha nem, akkor kövesd azt, amelyik hajózik, ne a másikat.

Ildee 07-08-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218646)
Lépj be újra, és kövesd. Megjavult?

Ha nem, akkor kövesd azt, amelyik hajózik, ne a másikat.

Nem a másikat követtem eddig sem.
Kiléptem és vissza.
Nem megy :(
Máskor is volt már ilyen....

All times are GMT +1. The time now is 14:21.