![]() |
Quote:
|
Quote:
Szóval ha a cset ablakban irogatsz, akkor a billentyűzet irányítások ki vannakkapcsolva. (Van még pár ilyen hely, például klánba pénz berakás stb, ha ezek aktívak, akkor nem irányíthatod billentyűzetről a karaktert, hiszen ilyenkor a kurzort irányítod vele.) |
Jelenleg a csatornában mászkálok, ha elmegyek vmi v ki mellett bárhol van az egér felugrik a megvizsgálod/megtámadod....
korábban is volt akkor mikor az iskolábol kijöttem a tanul ugrott fel mászkálás közben.... ha újra bejelenkzek, akkor jó... Kicsit vártam és jó lett megint... Megint nem frankó |
Quote:
Vagy válassz valamit a menüből (például megvizsgálod), hogy az rendeltetése szerint becsukódjon, vagy ne kattints meglévő tárgyra, hanem például a tárgylista dobozban a tárgyal ALÁ, hogy ne jelöljön ki egyetlen tárgyat sem. |
Miért kell az áldozásoknak belépésenként nullázódnia? 41-nél tartottam, amikor megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Köztes javaslat: feleződik.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amint nem fog szakadni, nem lesz belőle probléma. A szakadás a jelenlegi probléma, felesleges a többi funkciót igazgatni. Ha ez megoldódik, akkor a többi is megoldódik. |
Attilával hajóznánk, de nem megyek vele. A jegesmezőn állunk, a molonál még minden rendben volt.
Attila két karival van, és neki a nem hajos is megy vele, de én nem. |
Quote:
Ha nem, akkor kövesd azt, amelyik hajózik, ne a másikat. |
Quote:
Kiléptem és vissza. Nem megy :( Máskor is volt már ilyen.... |
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |