![]() |
Quote:
|
Quote:
Rögtön töröl, és megy másik honlapra, ahol nagyobb sikerélménye lehet... (bár lehet, hogy jobban teszi, ha nem lesz függő) :D |
van benne vmi! nekem eddig akárhány orimat vágták szét(1) :D visszajöttem mert teljesen bele *uzultam ebbe a játékba! mindenki kérdi mi ebben a jó és én csak annyit mondtam hogy próbáld ki! De azért abban van vmi hogy a kezdőket nem nehéz szétkapni, de ki honnan tudja hogy ki a kezdő? nincs kiíírva a homlokára, igaz egy gömből azért éppenséggel meg lehet állapítni de néha a látcat csal, vagy nem?:D
|
Quote:
Csopi sajátosságoktól függően milyen bányákat hagy meg. /ezalatt azt értem, hogy adott csopiban mi a nyereséges ,pl ha az adott csopiban a kő ára 1k és csak kőbányája van az gyanús./ Milyen épületből mennyi van neki, mennyire vannak feltöltve stb. De aki látott már párszáz vagy ezer gömbit és éplistát az 95%-os biztonsággal megmondja kezdő vagy nem kezdő. A maradék 5% pedig sumák, és utazik a hiénákra:) |
Hali!
Már én is megtapasztaltam sajnos,hogy mikor kijöttem védelem alól,már be is ütöttek jó pár ezer pacival.Esélytelen lettem volna megfogni,de azért szépen feljegyeztem megamnak,és mit látok múltkor,hogy feljebb jött,és közel került hozzám! Nem vagyok egy bosszúálló típus,de azért ez elég nagy tüske volt! Most gondolom próbálja helyre tenni az oriját,mert a fele egysége pattant! |
Quote:
Nekem meg te vagy gyanus..:D:DD |
Quote:
|
Quote:
Azért ha vannak védői támadói az gyanús tud lenni... Vagy van 5 piacnál több piaca.. Az is gyanús :D |
Akkor mindenki gyanús vagy adtok még tippeket és trükköket?
|
Quote:
Én már láttam I-ben országot, ahol jelentős számú védő szerepelt... :D (és nem piacolási szándékkal, az látszott :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |