![]() |
Quote:
|
Quote:
Asszem megtudom nyomni, de hogy neked nem jött le a téma lényeg az is biztos. A topicról meg annyit,ha nem tetszik ne olvasd! Akik eddig szabiztak a támadósereg miatt, beletörődtek abba, hogy semmit nem lehet tenni. Én legalább tettem egy próbát, hátha van valakinek egy épeszű ötlete ilyen esetben. Laci is nyitott már egy ilyen topicot ,szóval nem egyedi ez a téma. |
Quote:
Valóban az volt a célom ,hogy téged fikázzalak. Valóban csak azért írkálok ide ,hogy fikás legyél. Uhh ,már kezd kicsit uncsi lenni:( |
Quote:
Elég szomorú, hogy nincs semmi ötleted a problémára... Úgy érzed, hogy akkor gyorsban a helyed? Tudod, "kezdőknek nem ajánljuk" |
Quote:
|
Quote:
És azért mert nem halmoztam fel több mrd-ot lentebb nem hiszem ,hogy kezdőnek kéne minősíteni. Normális háborúkra van zseton, de a nyitó hsz-ben is írtam, hogy én még ilyet nem láttam. Egy max heki fölé került szövi ütlegeli a kis orikat. Erről szólna a hódító? (azt ne írd ,hogy pénz,pénz,pénz) Komolyan én csak arénában láttam ilyet,de ezt is írtam már. |
Quote:
Mit kezdtél volna mondjuk cirka 1 éve, amikor 5/U-ban voltak 300k értékű orik is? :) Ez normális háború? másfél naponta van 1 támadás :) Mi lenne, ha 2 körös lennél és kapnál naponta 10 sereget? Inkább kicsit gondolkoznál, mit lehetne tenni a dolgok ellen... |
Quote:
1 hekinél is lehet 1-et, mert felfelé kerekít |
Quote:
A 300k értékű orik biztos szabályosan játszottak:) Gondolom az egyik te voltál:-/ Elég rossz híre volt akkoriban a gyorsnak… hála megoldódott a probléma;) Ja és igen a gyorsban a helyem, de ha nem fogod fel elsőre,másodikra,harmadikra ,akkor leírom negyedikre is.A GYORSBAN A HELYEM!!! Talán eljut a tudatodig végre:D Különben meg vannak ötletek a dolgok ellen, de nem kötöm az ormányodra. |
Quote:
Miért nem érted elsőre? Ha 2 körös lennék,akkor biztos nem kapnék naponta 10 sereget |
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |