![]() |
Quote:
Ha már úgyis van 2 mágis-szint, lehet a másik kettőből is 2 szint, és ennek fényében kapja az extra pontokat. (Húúú, annyira érzem, hogy ez nem lesz egyensúlyban, mire ebből játék lesz, ami terveim szerint már egy hónapon belül van, de inkább kétharmad... :D) |
Quote:
És a javaslatomban több most előkerülő problémát is megkerültem: - Szintenként nem elég a kapott cucc - Ügyesség növekedése szintlépéskor, és hozzá csaptam az mp növekedést is - A nehéznek tűnő fejlődési görbén kicsit könnyítettem... De amúgy az is lehet, hogy van egy kis kérdőjel ott a feljövő ablakba, ami a súgóhoz, vagy a kézikönyvhöz viszi, így ha azt elolvassa, tudni fogja mi ez. Sőt, azt is választhatná, hogy most még nem tudom, és akkor vagy következő szintlépéskor 2-őt választhatna (2x egymás után), vagy kapna egy tulajdonság pontot, amiből tulajdonságot tanulhatna, és a megfelelő mennyiséget kapná... :) (tanulásnál egy "tulajdonságpont beváltása" sorral egészülhetne) |
Quote:
|
Quote:
1, fejlesztesz ÉP-t 2, megtanulod a harcművészetet is, ami plusz ÉP-t ad minden lépett szinttel 3, valamennyit alapból úgyis kapsz |
Quote:
De össze ne vesszünk rajta :D |
Quote:
|
Quote:
2.: ez megvan, de a 3 mágia szit ellen, elég kis arányban kapom az ép-t 3.: ez ok, de ez kevés :) A Te rendszeredben, a karakter választja a pontokat, az én rendszeremben a felhasználó...A felhasználó szabja meg a karaktert, szóval lényegében a Tiedben is a felhasználó határozza meg, de annyira nem tetszik, hogy nem kp 100%-osan szabad kezet a játékos :) Aúgy akár keverni is lehetne a kettőt :) Bár lehet, hogy lennének, akiknek már végképp átláthatatlan lenne, de nem hiszem, hogy őket a háttérben lévő folyamatok bonyolultsága foglalkoztatná :) |
Quote:
Pl: alapból kapsz 1-1 mindent. Ha megtanulsz egy alap mágiát, akkor kapsz +1 vp-t. Ha megtanulod a harcművészetet, kapsz +1 ép-t. Ha a harcművészetet ÉS a mágiát is megtanultad, akkor kapod a +1 vp-t ÉS a +1 ép-t is. |
Quote:
Bár akkor sem megtanultakhoz, hanem szinhez kötném... Mondjuk annak a szintnek a 30%-át, amire lép megkapná mint épbe, vp-be, és ügyességbe... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |