![]() |
[quote=Kisbér]Ha VIP az illető, akkor csesztetheted a gnómot, ha jól van beállítva a helytartó, mindig lesz rajta könyvtárkulcs :(
no látod mindenki ezt hiszi:) pedig ha megtalálod azt az idöszakot mikor nem tud gépnél lenni akkor nincs nehéz dolgod csak a variait kell leszedni és nem fogja tudni felrakni a lényeg hogy hadi gnom legyen mert annyi varit tart hogy a varikat feltudja rakni nem kell az összeset leszedni elég 10-15%át a varijainak leszedni és már nemfogja tudni felrakni:) a könyvtár kulcsott és kb 5kör pontossággal kilehet számolni mikor rakja a helytartó a faji varit de ez már maradjon az én titkom hogy hogy:))) |
Quote:
Csak 1 dolgot teszek hozzá: A könyvtárkulcsot 2 körönként teszi a helytartó nálam, ha gnómot játszom :D Ha gépnél vagyok, felteszem én több körre és addig nem fogyasztja a készültséget, amíg online vagyok... Annyi varit meg nem tudsz legyilkolni, hogy 2-3 körre ne tudja feltenni a helytartó a kulcsot... Üdv, Kisbér |
Quote:
|
Azért nem az automatikus védelem minél hamarabbi bekapcsolását javasoltam én, mert az szerintem nem oldja meg a dolgot... egy jó tolis ilyen esetben egyszerűen csak azt csinálja, hogy 2x lop, vár 1 kört, és lop megint 2x... és ez egy térkapu 10 köre alatt igencsak ott lesz a 7 lopásnál, amivel gyakorlatilag ugyanúgy kicsinálja az orit, csak nagyon kicsit lassabban...
Amúgy az én teki lopásos táblázatom nem végleges, természetesen ha van valakinek hozzá ötlete, akkor megírhatja! Amúgy én ha a teki lopás korlátozás be lenne vezetve, akkor 1 dolgot csinálnék még... megváltoztatnám azt a szabályt, hogy ha a tolvaj és a célpont között van 10e pont különbség, akkor nem tudsz semmit lopni és ezt szintenként lebontottra változtatnám... mert 10e pont különbség óriási az 5-en, de szinte semmi a 2-on, vagy az 1/a-ban... Az óriásnak azért nem piszkálnám amúgy a sziesztáját, mert csak annyi változna, hogy ugyanúgy sokáig tartana szétszedni teki lopással, mint ahogy most is sokáig tart (tehát pont ezért nem igazán befolyásolja a dolgot, hogy most 40 tekit, vagy 20-at lehet csak ellopni tőle)... |
Quote:
Akkor csak 1 dobásod van. Vagy látod, hogy nem megy rajta a tisztánlátás, és 3mp alatt lehúzod a tekijét, de lehet, hogy fél perccel később felteszi, és máris koppantál... Szóval ez a 2 lopás 1 pihenő, megint 2 lopás 1 pihenő jó, de csak gnómok ellen, és házgyújtáskor :D |
Quote:
Pont itt a lényeg...:) A módszernek általánosnak kell lennie! Akihez csak egyszer férsz be, vagy csak akkor ha nincs rajta a tiszta, annak amúgy sem csinálnál maradandót most se a teki lopással, tehát őt ez a dolog nem érinti... míg az, akihez tiszta nélkül beférsz 8x annak az oriját gyakorlatilag gajjra tudod vágni 3mp alatt és onnantól kezdve nem menti meg a tiszta sem, hisz kb pont annyival fogod csökkenteni a toli tekijeinek a számát... és ha nincsenek milliárdjai, akkor bukta is a party-t... de ebbe szerintem felesleges mélyebben belemászni, mert akkor eljutunk oda, hogy ki hogy szeret játszani, mf-ként, vagy szöviként, a szöviben milyen felállással és, hogy ő hú de legyőzhetetlen, vagy meglophatatlan, esetleg mennyire életképtelen és ez nem cél...:) Tehát mint írtam általánosságban kell védeni az orikat, minimálisan véve figyelembe csak a szélsőséges eseteket (hisz azért szélsőségesek, mert ritkán fordul elő, hisz ha mindenki ezt csinálná, máris nem lenne szélsőség, hanem az lenne az átlag). |
"Szerintem a legjobb felállás egy szöviben 2 varis, 2 tolis."
az 5. szinten, ha komoly szövivel harcolunk, már alapból 15% tekivel számolok az orkkal (ott van a +30% és a tábornok bónusz is akár). kérdezem én, mit tud csinálni 2 vari+2 toli 1 vari+3 hadi ellen? nekem határozottan nem tetszik ez az ötlet, hogy csökkentsük a tekercsek jelentőségét. |
Quote:
|
Quote:
Megaztán A-ban sem túl jó a 2 varis 2 tolis szövi :D Szóval ezt általánosságban írtam, és hogy én így szeretem a szövimet összerakni :D Nem a tekercsek jelentőségét kell csökkenteni, hanem arra is kitalálni valamilyen autóvédelmet, ami aktiválódna ha sok tekit viszel... Pl szar dolog az is, baromi sokat loptál tőle tekercset, és %-ra pontosan ki tudod számolni, hogy mennyi tekercsbónusza van az adott ellenfélnek! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:05. |