![]() |
Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd Vissza a jövőbe 1-3 Transformers 1-2 minden fantasy film, sci-fi + van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni: - A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét... - Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem elég jó film :) |
Quote:
Az Erőd a Redfordos |
Quote:
http://port.hu/katonak_voltunk_we_we..._film_id=45904 |
Quote:
|
jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Ha már így eszembe jutott :) Keresek én is egy filmet gyakorlatilag egy csalóról szól aki Jézust utánozza de mindig lebukik
a vízből bort csinál csöveken keresztül meg befesti a bárányt feketére az belemegy a folyóba és lemósodik a festék akkor van egy kutyája akit mindig elad és az mindig visszamegy hozzá :) Sajnos sem címet nem tudok sem szereplőket gyakorlatilag sötétbe tapogatozok :S De hátha tud valaki valamit :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |