Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kinek mi a kedvenc filme? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3474)

Pool 12-28-2009 09:50

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2
minden fantasy film, sci-fi

+ van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni:

- A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét...
- Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket...

Remedy 12-28-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233997)
Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

+ van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni:

- A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét...
- Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket...

Az elso az a Remeny rabjai. :)

szamóka 12-28-2009 09:52

Quote:

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

Az előbbi címe "A remény rabjai", az utóbbié szerintem a "Katonák voltunk", de ez melgibsonos.

Pool 12-28-2009 09:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 233998)
Az elso az a Remeny rabjai. :)

jah, rákerestem így a neten, tényleg az
sztem elég jó film :)

Pool 12-28-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 233999)
Az előbbi címe "A remény rabjai", az utóbbié szerintem a "Katonák voltunk", de ez melgibsonos.

az a második, tényleg, mert megnéztem azt is, megismertem a katonai sisakján a nagy csillagot Gibsonnak...
Az Erőd a Redfordos

Dragi 12-28-2009 09:54

Quote:

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

a 2.-ik a Katonák voltunk és Mel Gibsonos :)

http://port.hu/katonak_voltunk_we_we..._film_id=45904

Remedy 12-28-2009 09:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234000)
jah, rákerestem így a neten, tényleg az
sztem elég jó film :)

Nekem is az egyik kedvenc filmem. Ez egy kivetelesen jol sikerult Stephen King feldolgozas. :)

Pool 12-28-2009 09:55

jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D

Pool 12-28-2009 09:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234004)
jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D

Ő egy igazi Emberi Terminátor :D:D:D

Dragi 12-28-2009 09:59

Ha már így eszembe jutott :) Keresek én is egy filmet gyakorlatilag egy csalóról szól aki Jézust utánozza de mindig lebukik
a vízből bort csinál csöveken keresztül meg befesti a bárányt feketére az belemegy a folyóba és lemósodik a festék akkor van egy kutyája akit mindig elad és az mindig visszamegy hozzá :)
Sajnos sem címet nem tudok sem szereplőket gyakorlatilag sötétbe tapogatozok :S De hátha tud valaki valamit :)

All times are GMT +1. The time now is 08:55.