![]() |
Elfér ez is itt:
Safarival játszottam egy keveset. Ha a táskámba belenéztam nem volt ott semmi, firefoxba visszalépve mindenm megkerült.:) |
Nálam nem a belépéssel van a gond.
Nem tudtam minden varázslatot végigpróbálni, de ha az arénaban az egyik karakterem harcol a másik karakteremmel, és varázsolni próbálok (csak a "kritikus sebzés" varázslattal tudtam kipróbálni...), azt a karaktert kidobja a szerver, amelyik varázsolni próbált, azzal, hogy a szerver jelenleg nem elérhető, bla, bla, bla :) |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Aki nem tud belépni, az frissítse az oldalt, hogy frissüljön a kezelőfelülete. Amik újak:
Végülis minden, de főleg az 5. |
Csak hogy amíg a hétvégi dolgokkal foglalkozom, legyen Nektek is egy kis meglepetés:
Érdemes a takarítókat újra megviszgálni... ;) |
Miért erősebb a "sebzés" varázslat a "komoly sebzés" és "kritikus sebzés" varázslatoknál?? Nem a "sebzés"-nek kéne közülük a leggyengébbnek lennie??
Nem kötözködni szeretnék, csak megláttam és szemet szúrt :D (Vagy ha nem is erősebb, akkor is később lehet tanulni...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak kisérleteztem valamivel, belépve voltam ffoxban, és beléptem Safarin, ffox pedig kidobott. Aztán nézelődtem, és nem volt nálam semmi. |
All times are GMT +1. The time now is 10:58. |