![]() |
Ember tolis, gnom varis, gnom hadis és ork hadis
|
Huh a gnóm varis húzós, meg az ork is, hány hekin vtok? Ha nem volt amatőr a másik szövi akk nem is rossz a győzelem, főleg h azt mondtad tartalékotok se volt :D Ha bele fogtok kötni egy 2 tolis 2 hadis szövibe akk lehet h baj lesz
|
Repp!
Szerintem nem teljesen korrekt a szavazás, mert én pl jobban szeretem a 2 varis 2 tolis felállást :D Abban van a zsé :D Persze ez csoportfüggő keményen :D |
Én anno 3 varis 1 tolis felallasban voltam...
Nagyon szemet td lenni.Mikor mar messzirol lekapod oket... |
Én nagyon hiányosnak tartom ezt a szavazást, lévén eszméletlen sok szövi felállás kimaradt... pld a hadis varis+hadis tolis felállás ami elég erős tud lenni... bár igazából az, hogy melyik szövifelállás jó nagyon függ a csoporttól, ahol csinálni akarod...
|
Quote:
kb. 30-40 variációt nem lehetne szavaztatni. |
Hali,én egy két hadis 1 tolis 1 varis szöviben vagyok,meg gondolom még nagyon sokan mások is,de nem szeretnék összekerülni egy olyan szövivel,amiben 4 óriás varis-hadis ori van.Az egyik óriás több varival,és mind túlélő személyiséggel.
Egyik ismerősöm összeakadt egy ilyen szövivel,azóta se tudtak magukhoz térni! Szerintem nagyon ütős tud lenni! |
olvass vissza pár sort;)
|
Olvastam,és tényleg elismerésem,viszont csak azt akartam kihangsúlyozni,hogy ha érti a dolgát az aki egy ilyen szöviben tag,azzal nagyon meg lehet szenvedni,amúgy mégegyszer minden elismerésem!
Beszélgettünk erről a szövijeimmel,és arra jutottunk,hogy az ember tolis,óriás varis,meg 2 gnóm hadis szövink nem biztos hogy elég lenne, de itt a példa,hogy meg lehet csinálni! Grat |
Mondom tök mindegy milyen faj vagy ha nem tudsz azonosulni vele akkor ugyse mész sokra! Meghát mondom bevallom zavaró az a stabil 20% üres terület dehát kemény fából faragtak;) :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:41. |