Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Mi lesz a 9 személyiség után? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=339)

Mike zoostorm 04-13-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by King
ezt mondom én is. bizonyos személyiségszám fölött lehetne bontani a csoportokat. még a 3. szinten is (ott 4 csopi van, meg az anarch). a 2-ben (ahol 2 csopi meg anarch) meg már úgyis kitanulják a szakmát a skacok...
így a kezdők is esélyhez jutnának valamennyire. szerintem kivitelezhető lenne. :) :) :)

Valami ilyesmire mar en is gondoltam , hogy az ori regelesekor eldontheted hogy egy un. profi jatekban , vagy normal jatekban akarnal reszt venni, kb. mint a normal , gyors , lassu.
de mi akadalyozza meg a prfoikat hogy a normal csopiba regeljenek? semmi...:(
Ugyhogy el is vetettem az otletet mert semmi megoldast nem talaltam ra...
Persze jobb lenne ha lenne egy profi csopi, meg egy normal csopi, ugyanakkor a kezdok a profiktol tanulnak. Ha csak kezdok lennenek egy csopiba, akkor meg egy ev utan is csak 200 vedovel nyomulnanak... ez lenne ott a " jo ori"...

King 04-25-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Valami ilyesmire mar en is gondoltam , hogy az ori regelesekor eldontheted hogy egy un. profi jatekban , vagy normal jatekban akarnal reszt venni, kb. mint a normal , gyors , lassu.
de mi akadalyozza meg a prfoikat hogy a normal csopiba regeljenek? semmi...:(
Ugyhogy el is vetettem az otletet mert semmi megoldast nem talaltam ra...
Persze jobb lenne ha lenne egy profi csopi, meg egy normal csopi, ugyanakkor a kezdok a profiktol tanulnak. Ha csak kezdok lennenek egy csopiba, akkor meg egy ev utan is csak 200 vedovel nyomulnanak... ez lenne ott a " jo ori"...

kicsit visszatérve, eme belustult topichoz.

lehetne megoldás mindenre. vannak, akik kispécizik a gyengéket, hetekig lopkodják, meg morált növelnek rajtuk. tegyék, de hasonló súlycsoportba.
aki profi, az nem 1 orival nyomul, neki nem lenne lehetösége egy abszolút kezdö csopiba regelni. e-mail szürö vagy 5.semmi 3 órán keresztül, ami idöt hagy az orik kapcsolására. igy rögtön szürhetö a gamer.
a csalók meg bukják elvileg.

vagy:
9 személyiség után ismét 1. ezt viszont már nem kék jelezné, hanem piros vs narancs.
ez esetben kombinálható lenne 2 személyiség 1re. csak más bónuszokkal. mint a patikában.
vigyázat! rossz elegy keverése robbanásveszélyes. :)

Szecsa 04-28-2006 11:04

Bár, már a topicban felvetődött, de melyik fajhoz jó a 9 személyiség? :)
Én erre nem jöttem rá :)
/Semmiféle szidás nélkül/ de aki ennyi személyiséget összeszed, az már szerintem picit unhatja a játékot...szerintem is az hajtja, hogy megtudja mi lesz a "10.". Mert más? :) Láttam gnómot 6 személyiséggel, de abba is már minden volt..olyan is, amit szerintem ki se tud használni...

-Fegya- 04-28-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa
/Semmiféle szidás nélkül/ de aki ennyi személyiséget összeszed, az már szerintem picit unhatja a játékot...szerintem is az hajtja, hogy megtudja mi lesz a "10.". Mert más? :) Láttam gnómot 6 személyiséggel, de abba is már minden volt..olyan is, amit szerintem ki se tud használni...

Hát én gnóm vagyok 6 személyiséggel és mindegyiket kihasználom.
Igazán az hajt, hogy a kékek nem hivatalos versenyében a topban maradjak. Egyáltalán nem zavarna, ha a 9. személyiség után már nem kapnék újabb bónuszt, vagy a mostani bónuszok mellé valami nehezítés is lenne.

Csokibácsi 04-28-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa

Mindegyik tudja használni mind a 9-et, kivéve a hulla.

Csokibácsi 04-28-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Egyáltalán nem zavarna, ha a 9. személyiség után már nem kapnék újabb bónuszt, vagy a mostani bónuszok mellé valami nehezítés is lenne.

Ez a nehezítés nem is olyan rossz ötlet :)
Bónuszt semmiképp sem adnék, a 9 személyiség épp elég bónusz.

Xeper 04-30-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Mindegyik tudja használni mind a 9-et, kivéve a hulla.

Harcos tábornok félelf? Leghatásosabb kombináció. :p

solven 04-30-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Xeper
Harcos tábornok félelf? Leghatásosabb kombináció. :p

mondjuk egy tolvaj orjás is elég durva lenne :D

-Fegya- 04-30-2006 20:32

Hát 3 személyiséget (harcos, tábornok, vándor) csak hadis ori tud kihasználni.

Csokibácsi 04-30-2006 21:47

Ácsi. Ha megvan mind a 9 kilenc személyiséged, azt minden faj tudja használni, kivéve a hulla. Gondolom ez volt a kérdés (bár nem egyértelmű).
Óriás is használja a tolvajt ha lopott (pl. hullát), fél-elf is használja a harcost, tábornokot, ha támad. Az egy dolog, hogy vannak számukra kis priorítású személyiségek, de ha 9 van, akkor akarva akaratlanul is használják, használni tudják.
A hulla nem tudja.

All times are GMT +1. The time now is 12:06.