![]() |
Quote:
Valami ilyesmire mar en is gondoltam , hogy az ori regelesekor eldontheted hogy egy un. profi jatekban , vagy normal jatekban akarnal reszt venni, kb. mint a normal , gyors , lassu. de mi akadalyozza meg a prfoikat hogy a normal csopiba regeljenek? semmi...:( Ugyhogy el is vetettem az otletet mert semmi megoldast nem talaltam ra... Persze jobb lenne ha lenne egy profi csopi, meg egy normal csopi, ugyanakkor a kezdok a profiktol tanulnak. Ha csak kezdok lennenek egy csopiba, akkor meg egy ev utan is csak 200 vedovel nyomulnanak... ez lenne ott a " jo ori"... |
Quote:
lehetne megoldás mindenre. vannak, akik kispécizik a gyengéket, hetekig lopkodják, meg morált növelnek rajtuk. tegyék, de hasonló súlycsoportba. aki profi, az nem 1 orival nyomul, neki nem lenne lehetösége egy abszolút kezdö csopiba regelni. e-mail szürö vagy 5.semmi 3 órán keresztül, ami idöt hagy az orik kapcsolására. igy rögtön szürhetö a gamer. a csalók meg bukják elvileg. vagy: 9 személyiség után ismét 1. ezt viszont már nem kék jelezné, hanem piros vs narancs. ez esetben kombinálható lenne 2 személyiség 1re. csak más bónuszokkal. mint a patikában. vigyázat! rossz elegy keverése robbanásveszélyes. :) |
Bár, már a topicban felvetődött, de melyik fajhoz jó a 9 személyiség? :)
Én erre nem jöttem rá :) /Semmiféle szidás nélkül/ de aki ennyi személyiséget összeszed, az már szerintem picit unhatja a játékot...szerintem is az hajtja, hogy megtudja mi lesz a "10.". Mert más? :) Láttam gnómot 6 személyiséggel, de abba is már minden volt..olyan is, amit szerintem ki se tud használni... |
Quote:
Igazán az hajt, hogy a kékek nem hivatalos versenyében a topban maradjak. Egyáltalán nem zavarna, ha a 9. személyiség után már nem kapnék újabb bónuszt, vagy a mostani bónuszok mellé valami nehezítés is lenne. |
Quote:
|
Quote:
Bónuszt semmiképp sem adnék, a 9 személyiség épp elég bónusz. |
Quote:
|
Quote:
|
Hát 3 személyiséget (harcos, tábornok, vándor) csak hadis ori tud kihasználni.
|
Ácsi. Ha megvan mind a 9 kilenc személyiséged, azt minden faj tudja használni, kivéve a hulla. Gondolom ez volt a kérdés (bár nem egyértelmű).
Óriás is használja a tolvajt ha lopott (pl. hullát), fél-elf is használja a harcost, tábornokot, ha támad. Az egy dolog, hogy vannak számukra kis priorítású személyiségek, de ha 9 van, akkor akarva akaratlanul is használják, használni tudják. A hulla nem tudja. |
All times are GMT +1. The time now is 12:06. |