Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ötről a négyre, avagy a Feljutás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=335)

Cyby_ 05-23-2006 12:07

Quote:

Originally Posted by Alba
Bar ne mvgyok a 4 es csoportban most, de en ugy tudod hogy nagyon elore kerulsz.Az hoyg a top30% ba az szinte teljesen biztos...

Ez nem mindig biztos..mert nekem ismerősöm lépett nem rég 4be és 600hekivel 720.helyre kb 1800as csoportba...normálba

Wendor 05-23-2006 12:11

Normál csoport,nem freemail-es.
Mondjuk még egy kicsit erősödök itt lentebb,de mivel még soha nem jártam a 4. szinten,ezért szeretném szokni a légkört egy kicsit,nem pedig egyből a top-ba kerülni,áttanulmányozni az árfolyamokat,hogy mivel milyen szinten állok.
Ti mennyi hektárt javasolnátok?Bár nem vagyok egy ijedős ember,de az ismeretlen mindig kérdéseket vet fel.
Köszi előre is a segítséget!

Wendor 05-23-2006 12:13

Nekem is van ismerősöm 4-ben,de mostanában nem tudtam vele beszéni,ezért sajna nem tudott segíteni,bár most asszem nem is játszik egy ideje

Ati 05-23-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Wendor
Normál csoport,nem freemail-es.
Mondjuk még egy kicsit erősödök itt lentebb,de mivel még soha nem jártam a 4. szinten,ezért szeretném szokni a légkört egy kicsit,nem pedig egyből a top-ba kerülni,áttanulmányozni az árfolyamokat,hogy mivel milyen szinten állok.
Ti mennyi hektárt javasolnátok?Bár nem vagyok egy ijedős ember,de az ismeretlen mindig kérdéseket vet fel.
Köszi előre is a segítséget!

550 hektárral valahova az alsó harmad tetejére fogsz kb érkezni. Kb oda érkeznek a többiek is, akik onnan lépnek fel, picit talán még alá is, mert 550 hektárt nem freemailes csoportban nem egyszerű összeszedni.

Wendor 05-23-2006 12:24

Köszi Ati,sokat segítettél,ezek alapján már tudok számolgatni.
További jó játékot mindenkinek!
Wendor

Mikulás 06-07-2006 08:24

sziasztok!
Már nem vagyok kezdő, de egy furcsaság tünt fel az 5-ről a 4-re való lépésnél:
A felettem lévő orik 700-800 hekivel arra hivatkoznak, hogy úgy tudják 900 heki a lépéshez szükséges max föld, ebben kételkedtem, de most akartam megtámadni egy orit, aki fölöttem volt, előtte meggömböztem 669 hekin volt, és most teleportált. A súgóban és a feljutásban még mindig 600 heki a max föld.
Az igazság odaát van?:confused:

vonos82 06-07-2006 08:51

Ha van 69 heki üres területe, akkor felmehetett, az nem számít bele a max.-.ba, de a gömb kiírja.

Vagy esetleg átrakták anarchba :D:D

Colony 06-07-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Mikulás
sziasztok!
Már nem vagyok kezdő, de egy furcsaság tünt fel az 5-ről a 4-re való lépésnél:
A felettem lévő orik 700-800 hekivel arra hivatkoznak, hogy úgy tudják 900 heki a lépéshez szükséges max föld, ebben kételkedtem, de most akartam megtámadni egy orit, aki fölöttem volt, előtte meggömböztem 669 hekin volt, és most teleportált. A súgóban és a feljutásban még mindig 600 heki a max föld.
Az igazság odaát van?:confused:

Lehet én fogok hülyeséget mondani..., de ha ebben a csoportban a Top 30% alja 900 hektár fölött van (amit nagyon, de nagyon kétlek) akkor bizony annyit kéne elérni. A szövegből kiderül hogy valaki 669-el is tud lépni tehát a feletted lévő országok tévedtek.

Altalánosságban a lépéshez a csoport felső 30%-ába kell bekerülni, ez egyes 5-ös csoportokban akár 400 hektárnál is kezdődhet. A 600 maximum földmennyiség azt jelenti hogy maximum 600 hektárt vihetsz fel a következő szintre. Ha több van pl 669 akkor min. 69 üres terültenek kell lennie és ha lépsz a 4-es szinten lesz egy 600 hektáros országod.

Most én kérdezek másoktól (hülye példa lesz;) ): Mondjuk ha az országom 5 ös szinten eléri a 2000 hektárt és leütnek 1200-ra, de a szintlépéshez szükséges minimális föld elméletileg 1700-1600 hektár körül van??? ilyenkor nem tudnék fellépni az 5-ös szintről???

Xeper 06-07-2006 09:09

Akarmennyi hekid lehet az 5. szinten is.... csak lepes elott le kell bontanod ugy, hogy max 600 heki legyen beepitve... akkor lephetsz, es lepeskor a rendszer levagja az ures hekiket -de szerintem ez le is van irva a sugoban...

Minimum fold meg szerintem csak a B-ben es az A-ban van...

aúú 06-07-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Colony
Most én kérdezek másoktól (hülye példa lesz;) ): Mondjuk ha az országom 5 ös szinten eléri a 2000 hektárt és leütnek 1200-ra, de a szintlépéshez szükséges minimális föld elméletileg 1700-1600 hektár körül van??? ilyenkor nem tudnék fellépni az 5-ös szintről???

Nem, nem tudnál fellépni, ha lenne minimális föld az 5-en, de mivel nincs, csak a 2-on és az 1/a-ban, ezért ez téged nem érint.
Az egyetlen ami föld szempontból korlátoz a 2. szint eléréséig, az, hogy mennyinél kezdődik a top idő és mennyi a MAXIMÁLISAN fölvihető föld...

All times are GMT +1. The time now is 04:22.