![]() |
Quote:
Plusz, ha valamiben nincs igazad, akkor sem ismered be sohasem, hanem belemagyarázol... Nem értem én ezt... |
Az én utópiáimat megrajzolni is nehéz. :)
Pedig ha belegondol az ember, egy csomó olyan foglalkozás van, amihez tök felesleges bemenni a munkahelyre dolgozni, otthonról a mai technikával simán el lehetne végezni. Kevesebb autó, kevesebb szog, kevesebb utazással töltött idő, több szabadidő. Cégeknek kevesebb helyigény, kevesebb áramfogyasztás, kevesebb fűtésigény, újra kevesebb szmog. Tudom, tudom, esélytelen, hiszen hatalmas érdekütközések vannak: amíg a benzin jövedéki adójából annyi bevétel származik, amennyi, semmi nem indokolja, hogy ez a bevétel megcsappanjon. De utópiának azért szerintem szép elképzelés. :) |
Quote:
tetszene nem lenne több a szotyizásával halálba idegesítő kolega :) terepre viszont muszáj lenne kocsival mennem mindenképp. |
Quote:
Vannak munkák, amiket nem lehet távolról csinálni, nyilván egy pincér vagy egy buszvezető nem tud otthonról dolgozni. De az irodai munkák nagyrésze simán megoldható lenne. Telefonos ügyfélszolgálatok, könyvelések, adminisztratív munkák. A múltkor épp azon agyalgattunk, hogy a MÁVnak milyen jó lenne virtuális pénztárakkal dolgozni, egy monitor + nyomtató a mostani fülkék helyett + valami automata, ami kezeli a pénzt. Egy ember el tudna látni egy csomó kisforgalmú állomásnál feladatokat egyszerre, ahol most nincs is lehetőség jegyet venni, vagy infóhoz jutni. És ki se kéne az illetőnek mozdulnia otthonról. Szerintem harmadával minimum csökkenteni lehetne a forgalmat, és még kényelmesebb is lenne minden érintettnek. |
Quote:
És akkor vissza a szmogriadóhoz :D Gee: mint ahogy azt már megírtam, lehet, hogy nem tudják a legjobb lépéseket, de jobbakat mint bármelyikünk. Az, hogy nem szóltak előre, az csak annak az oka, hogy rossz lépést tettek, és ere a másik (a szmog) számára jót :) De ettől még nem mehet oda a bíró (még mindig a sakkban gondolkodom), vagy a játékos edzője, hogy mekkora hülye vagy már, mert a meccsnek még nincs vége. Te sem szólhatsz egy szót sem, mert mindenki ember, mindenki hibázhat, és bármennyire is gazdagok a politikusok, meg bármennyire is nem látszik, valószínűleg (ha a pénzt amit lenyúlnak nem nézzük) az ország érdekeit azért szem előtt tartják, hiszen ők is itt élnek, Nekik is itt van a családjuk, és kell, hogy sok választó őket válassza ;) |
Quote:
A nyomtatott cuccokkal nekem dolgozni kell adminisztrálni majd ügyfélhez kivinni... Ha nem nálam manifesztálódik semmi értelme. |
Megint szmogriadó van? Itt vagyok a belvárosban, és minden autót megállít egy csomó golyóálló mellényes rendőr. :)
|
Bankot raboltak és túszt ejtettek...én úgy tudom:)
|
Quote:
Lehet errol van szo. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |