Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Koktél party + UW + ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3332)

csabi 10-15-2009 17:56

lehetne 6is a tali időpontja, mert akkor tudok egy előmelegítő helyet.. van koktél, meg ienek.. :) igaz nem 500ért.. :D sajna én sem "otthon" alszom aznap este, de ha jó lesz a buli, akkor maradhatok reggelig(én sajna nem tudok) és akkor Tsobi, az ismerősöd tud menni haza.. :)

Tsobi 10-15-2009 18:01

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 225802)
lehetne 6is a tali időpontja, mert akkor tudok egy előmelegítő helyet.. van koktél, meg ienek.. :) igaz nem 500ért.. :D sajna én sem "otthon" alszom aznap este, de ha jó lesz a buli, akkor maradhatok reggelig(én sajna nem tudok) és akkor Tsobi, az ismerősöd tud menni haza.. :)

Nem vagyunk mi már öregek a reggelig tartó mulatozásokhoz? :p :D

csabi 10-15-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 225804)

nem.. :D:D vagyis én igen.. :D

Alg 10-15-2009 18:47

Quote:

Felőlem lehet 6 is, de Morrisons is 5kor nyit:)

Pepa 10-15-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 225804)

Tsobi, tudjuk(?), hogy Te 500 éve születtél a skót felföldön, de én személy szerint alig múltam el 24 éves, én NEM vagyok túl idős hozzá.

Alg 10-15-2009 19:28

Mondjuk megjegyzem, hogy Szombat este, lehet megérné kicsit korábban menni;)

Kutyuleee 10-15-2009 21:32

vazze nekem meg sose szoltok???
mind1 ugyse jó most,mert melózok..:(

Rynok 10-16-2009 11:50

Quote:

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 225809)
Mondjuk megjegyzem, hogy Szombat este, lehet megérné kicsit korábban menni;)

Maximálisan egyetértek, szerintem is jobb lenne korábban kezdeni. Ha 6-ra mennénk, akkor bármelyik hely jó lenne, de ha esetleg még korábban, akkor akár mehetnénk a csabi által javasolt helyre (ha nyitva van már akkor), és utána átmennénk M2-be.

Csak szerintem jó lenne ezt még ma letisztázni, és holnap már nem változtatni rajta. Nekem bármelyik hely és időpont megfelel, úgyhogy a döntés a ti kezetekben van... :)

csabi 10-16-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 225893)
Maximálisan egyetértek, szerintem is jobb lenne korábban kezdeni. Ha 6-ra mennénk, akkor bármelyik hely jó lenne, de ha esetleg még korábban, akkor akár mehetnénk a csabi által javasolt helyre (ha nyitva van már akkor), és utána átmennénk M2-be.

Csak szerintem jó lenne ezt még ma letisztázni, és holnap már nem változtatni rajta. Nekem bármelyik hely és időpont megfelel, úgyhogy a döntés a ti kezetekben van... :)

6kor a blahán.. :) részemről ez jó.. ott majd eldöntjük, h mivan.. :)

Alg 10-16-2009 14:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 225894)
6kor a blahán.. :) részemről ez jó.. ott majd eldöntjük, h mivan.. :)

Ámen:)

*rövid*

All times are GMT +1. The time now is 02:28.