Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Body Building (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=324)

Steve 05-23-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by GOD
Most 60kg: 2x15, 80kg:1x12, 90kg:1x10, 100kg:2x6 110kg:1x4, 120kg:1x2, 130kg:1x1
most ez a fekvenyomó szériám.

Ezt majd lehet kiprobálom kisebb sulyokkal, de sztem ez nekem túl fárasztó, a végére sosem vagyok topon:(

Mellesleg egy alap kérdés amit kifelejtettem: ti ketten miota építgetitek magatok?? Azért irtam csak kettőt, mert elég szűk létszámú a topic sajna...

Apa 05-23-2006 20:27

hátha azt vesszük én birkoztam gyerekkoromban, és ott elég sulyos edzések voltak anno... 78 körül...

85-86 körül keztem kimondottan vasalni, de csak szerény keretek között....
aztán évente 3 honap gyurma, 9 honap vedelés....

most 5 éve nem láttam termet, de erősen tervezem h keresek egyet.

rám fér...visszaszedni a régi formámn..

GOD 05-24-2006 22:50

Én komolyan 4 éve edzek, (amúgy már 7 éve elkezdtem, de a tudatosság és a bohóckodás az más)
4 éve 56 kiló voltam, most 90 vagyok, de még egy 10-est össze kéne szednem... Az én bajom az, hogy útálok diétázni, zsirt égetni, ezért inkább lassabban szedem fel az inkább minőségi izmokat. Ez ezerszer nehezebb (nekem) :D Most kb 1kiló zsir lehet fölösbe rajtam... A lexarabb helyen, a hasamon. Csak a felső 4 kocka látszik, alul meg a zsiradék :mad: de sebaj, majd eccer kardijózok is :-)

GOD 05-24-2006 22:53

Quote:

Originally Posted by Steve
Ezt majd lehet kiprobálom kisebb sulyokkal, de sztem ez nekem túl fárasztó, a végére sosem vagyok topon:(

Mellesleg egy alap kérdés amit kifelejtettem: ti ketten miota építgetitek magatok?? Azért irtam csak kettőt, mert elég szűk létszámú a topic sajna...

Én olyan szinten örülök neki, hogy kevesen irnak ide, hogy csak az ir akit érdekel a téma. Volt régebben olyan háború itt amilyet ritkán lát a világ igaz Apa? :D

Apa 05-25-2006 11:10

na ja....
jártak ide többen is, csak értelme nem volt....
sajnos 1-2 azok közül is elment akit érdekelt a téma,mert párancsak a száját tépni, meg hüjeségeket beszélni járt ide......
hát ennyien maradtunk, bár inkább kevesebb minőségi hozzászolás, mint halgatni a porékat az okosságaikkal.....

Steve 05-25-2006 17:40

Ha erről beszéltek neg az előző topicról akkor engem elfelejtetek mert az első naptól láttam, de azért a téma is kicsit más volt...

GOD 05-25-2006 22:19

Hát ja... ott több volt a cucc téma, de hát ez a testépités egyik velejárója...
Ki-ki dönse el hogy akarja-e vagy sem, de szemet húnyni felette nem szabad...

Steve 05-25-2006 22:21

Ejh, nos igen...
Ha társadalmi tabukat boncolsz az mindig durva felhangokat vált ki főleg azok sorából akiknek fingjuk sincsa témáról de véleményük annál inkább... Sok dologgal van ez így sajnos...:(

Apa 05-26-2006 07:37

ugy gondolom senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, h koxoljon.....
aki nem akarja ugysem probálja ki.
legfeljebb fikázza azokat aki nyom valamit, és meg is láccik rajta, mert tudja az előnyeit, és ki is használja.
a hátrányait is kilehet küszöbölni valamilyen szinten, de ezt nem minidiki veszi figyelembe.
anno ment itt a szájtépés, h igy meg ugy a kox...
de jelentősége nem igazán volt.
meg aki azért járt ide h belekössön ebbe-abba---
a gyuráshoz meg anyni köze volt mint ludnak a nyakkendőhöz...

GOD 05-26-2006 22:35

Ezt próbáltuk megmagyarázni az emberkének, de mintha a falnak...
De mindegy... Legalább többezren nézték a topicot :-) :D

All times are GMT +1. The time now is 07:18.