![]() |
Quote:
Mellesleg egy alap kérdés amit kifelejtettem: ti ketten miota építgetitek magatok?? Azért irtam csak kettőt, mert elég szűk létszámú a topic sajna... |
hátha azt vesszük én birkoztam gyerekkoromban, és ott elég sulyos edzések voltak anno... 78 körül...
85-86 körül keztem kimondottan vasalni, de csak szerény keretek között.... aztán évente 3 honap gyurma, 9 honap vedelés.... most 5 éve nem láttam termet, de erősen tervezem h keresek egyet. rám fér...visszaszedni a régi formámn.. |
Én komolyan 4 éve edzek, (amúgy már 7 éve elkezdtem, de a tudatosság és a bohóckodás az más)
4 éve 56 kiló voltam, most 90 vagyok, de még egy 10-est össze kéne szednem... Az én bajom az, hogy útálok diétázni, zsirt égetni, ezért inkább lassabban szedem fel az inkább minőségi izmokat. Ez ezerszer nehezebb (nekem) :D Most kb 1kiló zsir lehet fölösbe rajtam... A lexarabb helyen, a hasamon. Csak a felső 4 kocka látszik, alul meg a zsiradék :mad: de sebaj, majd eccer kardijózok is :-) |
Quote:
|
na ja....
jártak ide többen is, csak értelme nem volt.... sajnos 1-2 azok közül is elment akit érdekelt a téma,mert párancsak a száját tépni, meg hüjeségeket beszélni járt ide...... hát ennyien maradtunk, bár inkább kevesebb minőségi hozzászolás, mint halgatni a porékat az okosságaikkal..... |
Ha erről beszéltek neg az előző topicról akkor engem elfelejtetek mert az első naptól láttam, de azért a téma is kicsit más volt...
|
Hát ja... ott több volt a cucc téma, de hát ez a testépités egyik velejárója...
Ki-ki dönse el hogy akarja-e vagy sem, de szemet húnyni felette nem szabad... |
Ejh, nos igen...
Ha társadalmi tabukat boncolsz az mindig durva felhangokat vált ki főleg azok sorából akiknek fingjuk sincsa témáról de véleményük annál inkább... Sok dologgal van ez így sajnos...:( |
ugy gondolom senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, h koxoljon.....
aki nem akarja ugysem probálja ki. legfeljebb fikázza azokat aki nyom valamit, és meg is láccik rajta, mert tudja az előnyeit, és ki is használja. a hátrányait is kilehet küszöbölni valamilyen szinten, de ezt nem minidiki veszi figyelembe. anno ment itt a szájtépés, h igy meg ugy a kox... de jelentősége nem igazán volt. meg aki azért járt ide h belekössön ebbe-abba--- a gyuráshoz meg anyni köze volt mint ludnak a nyakkendőhöz... |
Ezt próbáltuk megmagyarázni az emberkének, de mintha a falnak...
De mindegy... Legalább többezren nézték a topicot :-) :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:18. |