Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

Woodstock 11-25-2008 19:06

Kereskedő kilőve, személyiségek már le vannak foglalva tudós meg vándor céljára, szal nem tamagocsizni szeretnék, csak annyit mondtam, hogy nem folyton fosztásból tartanám el magam, hanem legyen mellette kis "havi fix", mondjuk a fölös fegyver eladásából.

Óriás szúnyog 11-25-2008 19:55

Állandó jövedelemnek jó az is, hogy megállsz x hekin és piacra temelsz katit.Abból kb egy hónap alatt szép tartalékot lehet csinálni.

Zoli 11-26-2008 13:13

én mikor B-nem óriást építettem, sokat segítettek az építés idejére fenntartott bányák, mert nem sok pénzem volt, utána meg sok kováccsal termeltem a katit, és elég jó pénz lett belőle még óriással is.

Inczi 12-17-2008 16:56

Sziasztok!
Most leptem 3ba, orias tudos vagyok, tudnatok segiteni 1-2 epuletlistaval, meg par otlettel hogy hogy is csinaljam, a nyersi nagyon draga, fegyver is meg a gabona is, a katik viszont nagyon olcsok.
Koszonom elore is :)

Dus 12-17-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 199644)
Sziasztok!
Most leptem 3ba, orias tudos vagyok, tudnatok segiteni 1-2 epuletlistaval, meg par otlettel hogy hogy is csinaljam, a nyersi nagyon draga, fegyver is meg a gabona is, a katik viszont nagyon olcsok.

Hát, ha ennyire drága a nyersi, tuti ne éheztetős legyen az orid, és ha nagyon drága a nyersi, akkor 3 bánya/fajta felefér néhány kovácsműhellyel is...Egyébként max 10 db kocsma a többi ház, barakk és templom (esetleg torony)
Konkrét éplistát nem tudok most adni, de kiindulásnak szerintem ez jó :)

none 12-17-2008 20:12

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 199644)
Sziasztok!

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 199657)
és ha nagyon drága a nyersi, akkor 3 bánya/fajta felefér néhány kovácsműhellyel is...

bánya felesleges, lépj szövibe 1 törpével, aki küld nyersit:)
vari, vagy hadi szeretnél lenni? vagy hadivari?:)

Princ 12-17-2008 20:22

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 199657)
Hát, ha ennyire drága a nyersi, tuti ne éheztetős legyen az orid, és ha nagyon drága a nyersi, akkor 3 bánya/fajta felefér néhány kovácsműhellyel is...Egyébként max 10 db kocsma a többi ház, barakk és templom (esetleg torony)
Konkrét éplistát nem tudok most adni, de kiindulásnak szerintem ez jó :)

Azért túl sok tanyára nincs szükség. Majd küldik a gabonát! :D

Redback 12-17-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 199663)
Azért túl sok tanyára nincs szükség. Majd küldik a gabonát! :D

És ha mf?:p:p

Princ 12-17-2008 20:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 199665)
És ha mf?:p:p

Már szövibe lépett hogy a törpi küldje a nyerset. :)

Redback 12-17-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 199667)
Már szövibe lépett hogy a törpi küldje a nyerset. :)

jah :)De honann tudjátok hogy nem MF?

All times are GMT +1. The time now is 06:08.