Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tőzsde, avagy pénzből pénz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=323)

opel 03-25-2007 12:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82242)
Ha 10%-kal az ár fölé rakják, akkor nem lopják el, ha meg megveszik, kerestél rajta.
Figyelni kell a piacot, a teki ár föl-le mozog, amikor lenn van akkor kell venni, amikor fenn, akkor kell eladni. Persze ezek a ciklusok elég furcsán is tudnak változni.

értem, de ez végülis a pénz növelése

de ha éppen nem akarja valaki növelni a pénzét, hanem csak raktározni (mondjuk összegyűjtőt 500 millát, és nem akarja, hogy ellopják v. kifosszák) akkor hogy raktározza a pénzét?
pl a gnóm a tekivédelem miatt tekikben (mondjuk akkor állandóan kopnának, és egyre kevesebb lesz..)?
vagy állandóan piacozik, és akkor szinte mindig a piacon van a pénze?

Valezius 03-25-2007 12:36

Miért ne akarná valaki növelni? :D
akkor kirakod 50%-kal drágábban, és nem naygon lopják el, kivéve, ha valaki szórakozik a piaccal.

Andrew 03-25-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82245)
Miért ne akarná valaki növelni? :D
akkor kirakod 50%-kal drágábban, és nem naygon lopják el, kivéve, ha valaki szórakozik a piaccal.

tekipiaccal egyáltalán nem lehet szórakozni - legalábbis ilyen mértékben 24 óra alatt
ugyanis folyamatosan több tíz millió tekercs van kint a piacon eladási ár fölött, és ennyi pénz ritkán fordul elő egy csoportban
talán az 5-ös szinten még megeshet, de ha 50%-al drágábban rakod ki, tuti, hogy nem veszik be 24 óra alatt - ha mégis, nagy az öröm, mert megmásfélszerezted a pénzed

Toti 03-25-2007 23:14

vannak azért furcsa dolgok... meg lehet változtatni a piacot egy nap alatt. lehet csökkenteni, és növelni is az árakat. elég egy pénzes szövi, és mindent meg tud csinálni. minden a pénz körül forog.

LotR 04-05-2007 09:03

Minden a pénz körül forog...
De sok múlik a haderőn és játéktudáson is...:)

Wizard 04-05-2007 11:44

a piac jó móka :D
különösen ha az embernek elborul az agya és elkezd árakat manipulálni. nekem csak az nem tiszta, hogy ezek a hatalmas pénzek honnan kerülnek elő. értem én hogy drágakő, meg adó de ekkora mértékben?

Kutyuleee 04-05-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 85039)
a piac jó móka :D
különösen ha az embernek elborul az agya és elkezd árakat manipulálni. nekem csak az nem tiszta, hogy ezek a hatalmas pénzek honnan kerülnek elő. értem én hogy drágakő, meg adó de ekkora mértékben?

meg bankok kereskedőknél, meg az újrázás...

LotR 04-05-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 85040)
meg bankok kereskedőknél, meg az újrázás...

ez is igaz...
De az a fura, h sztem gyorsabban folyik ki a pénz a játékból, mint amennyi arany teremtést én feltételeznék...:rolleyes:

Kutyuleee 04-05-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85043)
ez is igaz...
De az a fura, h sztem gyorsabban folyik ki a pénz a játékból, mint amennyi arany teremtést én feltételeznék...:rolleyes:

akkor rossz a feltételezésed:D:D:D
sajnos én még nem láttam olyat hogy megdobtak volna pár mrd-al mert kevés a pénz,de még azért reménykedem:(

LotR 04-05-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 85044)
akkor rossz a feltételezésed:D:D:D

ezzel még mindig nem győztél meg...:p

All times are GMT +1. The time now is 07:33.