![]() |
Quote:
De hát ízlések és pofonok ... |
Sok ilyen film van, pl vészhelyzeten is a hasukat fogják a dokik a röhögéstől.
|
ugy beleszolnék......aztán jönne a hejess irás kifogás, meg egyéb apro vetemény...
inkább nem szolok, elnézést a a többiektől... |
Quote:
|
Quote:
nem is biztos h. rád gondoltam.:DD |
Quote:
de még nagyjából szabadan lehet itt véleményt nyilvánítani.. persze nem is kötelező:P |
Quote:
hogy mit lehet meg mit nem, azt sajnos nem az dönti el aki a topikot nyitotta.szivtam én rendesen azér, mert hangot adtam a véleményemnek.néhányan ugy gondolják hogy nem érdemelnek kritikát. szerintem kissé elvannak tévedve. ha nem irnék 1 darabig, az nem miattam lesz. köszönönm a véleményezést mindenkinek. |
Quote:
|
Alapfilm amit látni kell:) : Szarvasvadász,Profi,Magyar Vándor,Padlógáz,Kontroll,Argo,40 éves szűz,Amerikai Piték,Shrek1,2 Madagszkár, Phoenix zsaruszerencse,Sose halunk meg,Szigorúan piszkos ügyek mind3 rész:)
Igézet a Gyalog-galoppból kedvenc részem:) A:El az útból derék ellenlábasom L:Emiatt a karcolás miatt???? A:Karcolás:Lecsaptam a karod! L:Áhhh már úgyis ócska volt. Másik A:Fiam egy napon ez mind a tiéd lesz! F:a Függöny ??? A:Nem a függyöny hülye kölök! F:De anyám.... A:Apád. Az apád vagyok |
Majd el felejtettem:D
Nem ússzátok meg:Csontdaráló,Randiguru,Háborgó mélység,Én a kém,Részeges karatemester,Bruce Lee filmek:) Kill Bill 1,2 a Szállító |
All times are GMT +1. The time now is 13:14. |