![]() |
Nekem két dolog nem világos ebben az egészben:
1. Ha 3 orimban ugyanúgy távolozok, mitől más a megítélésük? 2. Miért kell az egyikben az első pillanattól kezdve a kóddal vacakolni? Mit követhettem el a Hód7 élesítése és az első távolozás között, amitől gyanús lettem a gépnek? A második témával kapcsolatban: mi lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna, és csak mostantól figyelne a Nagy Testvér árgus szemekkel? |
Quote:
|
Quote:
|
Eddig ezekben az időpontokban távolozott a mi kis gépecskénk:D
2008-05-15 10:04:43 2008-05-15 09:09:00 2008-05-15 08:23:06 2008-05-15 07:05:17 A 11 órásit elvettem tőle:D Persze ez nem vicc,de most mást nem tudunk tenni sajna:( |
Quote:
20 percenkét kéri a számot :P De úgye csak körönkét távolozok. :) Nekem ez egy játék, játszom is, szeretem is. :) Az én munkám más és én azt csinálom hétköznaponként. :) Most mit csináljak, akkor pöttyögök tovább és tovább. :) |
Quote:
De mi a véleményed a végéről? |
Quote:
|
Mikor kéri a kódot?
A távolbanézés ablak megnyitásakor vagy a gomb megnyomásakor? |
Quote:
|
én azt tudom hogy kegyetlenül zavaró ez a számbeirás és nem érzem igazságosnak hogy azért kapom mert aktiv voltam és a másik aki néz naponta két távolt az meg nyugodtan megteheti azt mindenféle számbeirás nélkül. Biztos hogy ezt is meglehet szokni mint az elf maluszait ,de nekem igy egyre kevésbé van kedvem játszani hogy minden ujitásnál van valami számomra hátráltató is.
Már 6 éve játszom folyamatosan és soha nem irtam idág külső forumra mert még tényleg nem zavart ennyire semmi a játékban. |
All times are GMT +1. The time now is 14:54. |