![]() |
Quote:
szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok.. szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke :) amennyiben nem verikel :) vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg.. ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn :) ugye Szilveszter? :D:D:D:D |
Quote:
|
Anarchban megy bármennyi hekin is ha muszáj, máshol csak mnt hegyekkel tudom elképzelni, de rólam szinte mindenki tudja hogy híresen mnt ellenes vagyok :]]
Tehát mnt- hegyek és szerencse...így igen, így mehet ;]] De már ezt is sokszor leirtam, Druida nem értek egyet veled és punktum :]] Nem is fogok :ĐĐ Részemről le is zárom, innentől avas vita :]] Úgyse tudjuk meggyőzni egymást :]] |
Quote:
Nekem nem menne asszem :O :$ Én nem akarlak megbántani, de néha úgy érzem Benji h kezdesz átesni a ló túloldalára... Na de nekem aztán 8 :]] Játsz full barakk nélkül, megnézem hogy jutsz majd fel A-ba :]] Vagy játsz majd Aban barakk nélkül, meglátjuk... ;]] Én most kipróbálom, sztem nekem sem fog menni Benji ;]] |
Szerintem hadsereg nélkül csak úgy lehet boldogulni ha mindenkivel megnemtámadási
szerződésed vagy szövetséged van. |
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)
|
Quote:
|
Ez igaz.Sereg nélkül unalmas és tényleg nem életbiztosítás.
|
elffel sereg meg minden nélkül ?:) legkerályosabb :D Fantomseregre se kell rúnát pazarolnod :DDDDD
|
varijai és tolijai azért vannak nem? :eek:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |