Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Lehet-e hadsereg nélkül boldogulni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2901)

sutike31005 04-12-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169404)
Le vagyok szavazva :p
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze :)
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :)

Nekem amikor bejott az mnt- volt olyan csopi ahol a korulottem levo orikkal mind volt mnt-m mi valahol fent voltunk es lefele asszem nagyjabol 100 orival volt mnt-.. nem tudom hany kor volt de ugy emlekszem ilyen 10-12 korre levokkel meg volt elvileg megtehettem volna, hogy nulla semmim van.. megis volt valamim.. :) az a-ban voltam ugy elffel hogy nem volt bent semmi es a vari se volt fent :) 1szer kaptam sereget amig ilyen voltam es foldet vitt.. utanna irt levelet, hogy nem tudja bátor vagy botor dolog-e.. hisz az elhullottakbol latta hogy nem volt semmim.. :)

szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok..

szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke :) amennyiben nem verikel :) vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg..

ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn :) ugye Szilveszter? :D:D:D:D

laci 04-12-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169451)
Hold. én A-t mondtam. lent télleg nem fog sikerülni, 300fölé jutnod ;)

A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem ;) Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék :)

N.a.t. 04-12-2008 12:56

Anarchban megy bármennyi hekin is ha muszáj, máshol csak mnt hegyekkel tudom elképzelni, de rólam szinte mindenki tudja hogy híresen mnt ellenes vagyok :]]
Tehát mnt- hegyek és szerencse...így igen, így mehet ;]] De már ezt is sokszor leirtam, Druida nem értek egyet veled és punktum :]] Nem is fogok :ĐĐ Részemről le is zárom, innentől avas vita :]] Úgyse tudjuk meggyőzni egymást :]]

N.a.t. 04-12-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 169455)
A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem ;) Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék :)

Így van. Nem az Aról szól a topik. Benji megkérdezhetem hogy saját személyes tapasztalat nélkül hogy tudsz stratégiát felállítani az A-ra? :eek:
Nekem nem menne asszem :O :$
Én nem akarlak megbántani, de néha úgy érzem Benji h kezdesz átesni a ló túloldalára...
Na de nekem aztán 8 :]] Játsz full barakk nélkül, megnézem hogy jutsz majd fel A-ba :]]
Vagy játsz majd Aban barakk nélkül, meglátjuk... ;]]
Én most kipróbálom, sztem nekem sem fog menni Benji ;]]

ámi 04-25-2008 12:29

Szerintem hadsereg nélkül csak úgy lehet boldogulni ha mindenkivel megnemtámadási
szerződésed vagy szövetséged van.

Tsobi 04-25-2008 23:06

Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)

Eke 04-25-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171704)
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)

Hmm... igazad van.De egyezzünk meg abban hogy 2 körig még biztonságban is vagy.De 2 kör után már nem egy életbiztositás:D:D:D

ámi 04-26-2008 14:21

Ez igaz.Sereg nélkül unalmas és tényleg nem életbiztosítás.

Dragi 04-27-2008 11:38

elffel sereg meg minden nélkül ?:) legkerályosabb :D Fantomseregre se kell rúnát pazarolnod :DDDDD

Zoli 04-27-2008 11:41

varijai és tolijai azért vannak nem? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 14:15.