Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   védelem alatti szövihelp változtatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2899)

Serg 04-08-2008 23:29

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 168921)
Remy nem szoktam ellent mondani, de most meg kell tennem. :(
Hüpi elismerte, hogy használta ezt a lehetőséget csak azt nem akarja, hogy amit Ő megcsinálhatott azt más is megcsinálja, Serg pedig azt mondta, hogy simán megteszi ha alkalom van...

Ettől függetlenül ha sikerül olyan megoldást találni ami nem vet fel újabb és újabb megoldanó problémákat akkor támogatom az ötletet.

Hol mondtam én ilyet?:confused:

Pali papa 04-08-2008 23:36

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 168970)
Hol mondtam én ilyet?:confused:

Úristen, sehol nem mondtál!
Kérlek ne haragudj!
De kivel kevertelek össze?

Remedy 04-08-2008 23:41

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 168971)
Kérlek ne haragudj!

Gondolom Synkellel :)

Synkel 04-08-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 168971)
Kérlek ne haragudj!

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168972)
Gondolom Synkellel :)

Velem lehet:)
Én tartom is, hogy míg benne lesz a játékban, így fogok lépni, mert miért ne, ha könnyebb a haladás?

Kutyuleee 04-09-2008 00:38

Off Kandúr nem idézlek be, de ha jól emléxem a topic támogatói közül sokan a 25%-ot sem támogatták.

On: nem értem miért kell ezen fent akadni. ez nem egy régi taktikai elem, mivel régebben nem volt megvalósitható az együtt haladás. egy friss módositás egy (sztem negatív) mellékhatása. Bekerült egy szabály módositás a játékba, akarva akaratlanul nem gondolt(unk) mindenre, amire hatással lesz. Ez véleményem szerint, alaptalan elönyhöz jutatt országokat, ez tény.

Ha valaki megindokolja nekem, hogy milyen alapon jogosult erre az előnyre akár 1 szövetség is, akkor igérem ellenezni fogom, de jelen pillanatban úgy érzem, hogy ez csupán egy fejlesztés negatív hozománya. (nem fogadom el indoknak, hogy de bárki megcsinálhatja, mert a csoport nagy részével szemben ez tetemes előnyt jelent)

Valezius 04-09-2008 01:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 168976)
On: nem értem miért kell ezen fent akadni. ez nem egy régi taktikai elem, mivel régebben nem volt megvalósitható az együtt haladás. egy friss módositás egy (sztem negatív) mellékhatása. Bekerült egy szabály módositás a játékba, akarva akaratlanul nem gondolt(unk) mindenre, amire hatással lesz. Ez véleményem szerint, alaptalan elönyhöz jutatt országokat, ez tény.

Nem értek egyet, ez eddig is taktikai elem volt.
Például egy 4felfedezőből álló szövetség gyik tagja kicsit hadisabbra fogja a dolgot.
Vagy bárki megtehette 1-2ütés erejéig.

Szerintem teljesen jogos felvetés, hogy már sokkal előbb kellett volna...

Remedy 04-09-2008 01:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168720)
Ez a logikatlansag engem is zavart mindig is, csak nem tartottam olyan nagy problemanak. Sajnos, a mostani valtoztatasokkal ( a 25% reszesedesre gondolok) ezt nagyon-nagyon jol lehet exploitálni,

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 168980)
Például egy 4felfedezőből álló szövetség gyik tagja kicsit hadisabbra fogja a dolgot.

Csak magamat tudom idezni... :)

Kutyuleee 04-09-2008 08:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 168980)

1-2 ütésre tényleg meglehetett eddig is tenni, de ott utána be kellett várni a többieket. most meg mint az eszement lehet felfele menni

webesc 04-09-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 168985)
1-2 ütésre tényleg meglehetett eddig is tenni, de ott utána be kellett várni a többieket. most meg mint az eszement lehet felfele menni

Jogos.
Pláne ha kombinálva van a védelem alatti fedezéssel...

Ati 04-21-2008 16:48

Már előre érzem, hogy ez a módosítás elég vegyes reakciókat fog kiváltani: lesz akinek tetszik, és lesz, aki fel lesz rajta háborodva.

Ennek ellenére a 7-es verzióba a tervek szerint az a módosítás fog bekerülni, hogy a védelem alatt álló ország serege felett nem lehet rendelkezni, vagyis nem lehet elhívni támadáshoz, nem lehet segítségül hívni, nem lehet segítségül küldeni, viszont jár a védett ország után is a szövetségi védelmi bónusz.

Azon túl, hogy egyenlőbbé teszi a támadásokat, mellékhatásként az éhezve fellépő országok nem fognak tudni megszabadulni a seregüktől, ezért erre fellépéskor mindenkinek fokozottan kell majd figyelnie!

A védelem alatt álló ország továbbra is kérhet be segítséget, illetve lehet segítséget küldeni védelem alatt álló országnak.

(A módosítás elképzelhető, hogy a segítségküldés/kérés oldal wapos felületét el fogja rontani bekerüléskor; ha így lesz, akkor az élesítést követő napokban ez a hiba javításra fog kerülni.)

All times are GMT +1. The time now is 20:28.