![]() |
Nem tudom, hiba-e, vagy hogy milyen esetben fordulhat elő, hogy még régen felvettem jegyzetekbe egy orit, akitől jól jött a tenki, és most nézném, hogy hol van, a keresőben aszongya, hogy abban a csopiban van, mint én, de gömbözni se tudom, mert "NINCS ILYEN ORSZÁG˘"...az akkor most mélyszabin van? És az nem hiba, hogy kiírja a keresőben? Így normális? mert semmi [SZ]-t, vagy valamit nem tesz oda, amiből lehetne látni, hogy most mi van.
|
Normális.
Törlölte az országot, a kereső még hozza, de a pontlistában már nincs benne. Szerintem ez nem hiba. Vagy mélyszabin van. Akkor sem hiba. Ha nem tette magát szabira, csak elhagyta az orit, és hetek óta nem nyúlt hozzá, attól az ori még létezik, csak nincs a pontlistában. Ekkor megtalálja a kereső, de lopni nem tudod. (HGömbözni sem) Nem hiba ez sem. |
Quote:
|
Akkor meg tehetne oda valamit, hogy KP- kikerült a pontlistából, vagy MSZ- mélyszabi, vagy valami
|
mert már úgy ráékszültem :D
ne tudjátok meg mekkora csalódás volt : NAGY :D:D:D |
Quote:
Egyébként ha ez így szóba került, felteszek egy kérdést. (vagy párat..:p) Ha szintet lép, és még nem volt KV, akkor a pontlistából már kikerült (az adott szinten) ugyebár... A kereső azonnal frissül ezzel kapcsolatban, vagy a KV-ig még az előző csoportot jelöli meg? Vagy a kereső azonnal frissíti a csoportot? mert ha a kereső is KV-kor frissül, akkor az is lehet, hogy az ori aktív, létezik, nincs szabin, a kereső mutatja, de te már gömbözni nem tudod... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont akkor most kipróbálok valamit... Pár levelezőrendszeren átfuttatom a levelet. Ha mindegyiken megszakad a link, akkor minden levelezőrendszer hibás? (Természetesen elküldöm a levelet fizetős címre is, nem csak freemail-re.) |
All times are GMT +1. The time now is 11:11. |