Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2884)

Zoli 05-10-2008 15:54

Nem tudom, hiba-e, vagy hogy milyen esetben fordulhat elő, hogy még régen felvettem jegyzetekbe egy orit, akitől jól jött a tenki, és most nézném, hogy hol van, a keresőben aszongya, hogy abban a csopiban van, mint én, de gömbözni se tudom, mert "NINCS ILYEN ORSZÁG˘"...az akkor most mélyszabin van? És az nem hiba, hogy kiírja a keresőben? Így normális? mert semmi [SZ]-t, vagy valamit nem tesz oda, amiből lehetne látni, hogy most mi van.

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 15:59

Normális.
Törlölte az országot, a kereső még hozza, de a pontlistában már nincs benne.
Szerintem ez nem hiba.
Vagy mélyszabin van.
Akkor sem hiba.
Ha nem tette magát szabira, csak elhagyta az orit, és hetek óta nem nyúlt hozzá, attól az ori még létezik, csak nincs a pontlistában. Ekkor megtalálja a kereső, de lopni nem tudod. (HGömbözni sem)
Nem hiba ez sem.

Valezius 05-10-2008 16:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173963)
Normális.
Szerintem ez nem hiba.
Vagy mélyszabin van.
Akkor sem hiba.
Ha nem tette magát szabira, csak elhagyta az orit, és hetek óta nem nyúlt hozzá, attól az ori még létezik, csak nincs a pontlistában. Ekkor megtalálja a kereső, de lopni nem tudod. (HGömbözni sem)
Nem hiba ez sem.

Sőt még az egyéni pontlistámba se tudom felvenni :)

Zoli 05-10-2008 16:01

Akkor meg tehetne oda valamit, hogy KP- kikerült a pontlistából, vagy MSZ- mélyszabi, vagy valami

Zoli 05-10-2008 16:02

mert már úgy ráékszültem :D
ne tudjátok meg mekkora csalódás volt :
NAGY
:D:D:D

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173965)
Sőt még az egyéni pontlistámba se tudom felvenni :)

Meg még elég sok minden mást sem tudsz kezdeni vele. :D:p

Egyébként ha ez így szóba került, felteszek egy kérdést. (vagy párat..:p)

Ha szintet lép, és még nem volt KV, akkor a pontlistából már kikerült (az adott szinten) ugyebár...
A kereső azonnal frissül ezzel kapcsolatban, vagy a KV-ig még az előző csoportot jelöli meg?
Vagy a kereső azonnal frissíti a csoportot?

mert ha a kereső is KV-kor frissül, akkor az is lehet, hogy az ori aktív, létezik, nincs szabin, a kereső mutatja, de te már gömbözni nem tudod...

Ati 05-10-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173960)
CSAK ÉSZREVÉTEL! NEM HIBA!

a queosiából kapott automatikus support levelekben hibás a link!

e-mail átírásnál, a levél alján ott a cím, amire kattintva megszakíthatod az átírást.

a címet BE KELL MÁSOLNI egy böngészőbe, mivel nem lehet rákattintani !!!!

Illetve egy ideig rálehet, aztán nem.
Ezt úgy kell érteni, hogy van benne ugye egy rakás kriksz-kraksz, és az aláhúzás (kattinthatóság) a kriksz kraksz közepén MEGSZŰNIK...

Így néz ki:

....@freemail.hu&hash=mat1l2ferb6nysgf18sk" target="_blank">
htt p://que osia. com/cancel.php?email=
....@freemail.hu&hash=mat1l2ferb6nysgf18sk

Magyarul minden egyes " &hash " rész előtt a kattinthatóság MEGSZAKAD. Csak arra lehet kattintani, amit itt én most aláhúztam. (meg nyilván beletettem pár szünetet, hogy kiférjen a fórumra) Eredménye pedig az, hog aki nem másolja be az egész sort, csak kattintani akar, az nem tudja megszakítani az átírást.

nem tudom, ez hiba-e, vagy kiküszöbölhető-e.

(freemail, és vipmail címen is jelentkezik ugyanez a dolog.

Ez nekem így elsőre levelezőrendszer-beállításnak tűnik. A & jel teljesen normális része egy webcímnek, így ott tovább kell folytatnia a linkesítést. Ha ezt a levelezőprogramod nem teszi, akkor csak a bemásolás marad, hiszen nem úgy működik, ahogy kellene neki.

Ati 05-10-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 173962)
Nem tudom, hiba-e, vagy hogy milyen esetben fordulhat elő, hogy még régen felvettem jegyzetekbe egy orit, akitől jól jött a tenki, és most nézném, hogy hol van, a keresőben aszongya, hogy abban a csopiban van, mint én, de gömbözni se tudom, mert "NINCS ILYEN ORSZÁG˘"...az akkor most mélyszabin van? És az nem hiba, hogy kiírja a keresőben? Így normális? mert semmi [SZ]-t, vagy valamit nem tesz oda, amiből lehetne látni, hogy most mi van.

Ez teljesen normális.

Ati 05-10-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173963)
Normális.
Szerintem ez nem hiba.
Vagy mélyszabin van.
Akkor sem hiba.
Nem hiba ez sem.

Ha törli az országát, akkor már nem mutatja a pontlista.

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173970)
Ez nekem így elsőre levelezőrendszer-beállításnak tűnik. A & jel teljesen normális része egy webcímnek, így ott tovább kell folytatnia a linkesítést. Ha ezt a levelezőprogramod nem teszi, akkor csak a bemásolás marad, hiszen nem úgy működik, ahogy kellene neki.

Rendben, köszi.

Viszont akkor most kipróbálok valamit...
Pár levelezőrendszeren átfuttatom a levelet.

Ha mindegyiken megszakad a link, akkor minden levelezőrendszer hibás?

(Természetesen elküldöm a levelet fizetős címre is, nem csak freemail-re.)

All times are GMT +1. The time now is 11:11.