Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Alba 01-14-2008 11:36

Én értem ezt, gondolom meg is nézte és nem bizonyítható.
De azert furcsa hogy amjd mindkinek szemet szúr már hogy mit csinálnak...

Ati 01-14-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 151393)
mert számon kér vmit a pénzéért

Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.

J.Ati 01-14-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151397)
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.

Ez szép írás volt:D:D
Ati tényleg csak humorizál:D

Serg 01-14-2008 11:49

Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm

Ati 01-14-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151400)
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm

1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.

Serg 01-14-2008 11:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151402)
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.

Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!

Kutyuleee 01-14-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151403)
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...

JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza:(

J.Ati 01-14-2008 11:58

nem lehet mit tenni..
Ez olyan,mint a politika.

Ati 01-14-2008 11:58

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151403)
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!

Az EGY darab gömbözésen kívül pedig más akció nem történt az országod ellen... A jksz bejelentő arra való, hogy bejelentsd, ha az országod ellen szabálytalan összejátszást tapasztaltál. Egy darab gömbözés nem számít az országod elleni szabálytalan összejátszásnak.

Serg 01-14-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151404)
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza:(

Nézd sok mindent láttam már a hódban volt már 168 köröm lezárt téma folytatásáért is,de ezek után akkor is levadászom az X ben azt a pár országot max tapasztalok még néhány furcsaságot az eddigiek mellé:D

All times are GMT +1. The time now is 19:59.