![]() |
Én értem ezt, gondolom meg is nézte és nem bizonyítható.
De azert furcsa hogy amjd mindkinek szemet szúr már hogy mit csinálnak... |
Quote:
Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik. |
Quote:
Ati tényleg csak humorizál:D |
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)
Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás. Büntetés: 5 kör kitiltás Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam. Köszönöm |
Quote:
Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás. Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás. Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni. |
Quote:
|
Quote:
|
nem lehet mit tenni..
Ez olyan,mint a politika. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:59. |