![]() |
A testvériség című filmet néztem meg.
Egy kis tartalom:A Spenser Akadémia tanulói mind egyetértenek abban, hogy az "ispwitchi fiúk" az egyetemi negyed legkeményebb srácai. Azonban ez csak a felszín, a négy jó barát ugyanis 300 éves titkot őriz: varázslók ők, akik egy 17. századbeli boszorkányközösség leszármazottaiként mágikus erővel bírnak. Mikor felbukkan Ipswitch ötödik ivadéka, akit évszázadokkal ezelőtt száműztek, és a legkegyetlenebb eszközöktől sem riad vissza, hogy visszanyerje a hatalmát, a fiúknak fel kell venniük vele a harcot, mielőtt A testvériség megsemmisül. Szerintem jó kis film volt:) |
1408 Ezt néztem meg ma éjjel és,hát voltak durva jelenetek.
Egy pár perces kedvcsináló a filmhez: http://port.hu/pls/me/video.link_pop...70&i_area_id=6 Aki nem bírja a horror filmeket,az ne nézze meg! |
Quote:
Silent Hill feelingje van,és akárki akármit mond,a SH igenis jó film :D |
Quote:
Én biztosan megnézem, habár nemnagyon bírom a horrort! :D A SH-t kibírtam, akkor ez is menni fog. Majd legfeljebb valamelyik délután , semmifélekképpen sem este :D Már megvan a film :) |
A másik én (The brave one)
Jodie Fosterrel a főszerepben. A párja meg ha jól emléxem a Lost-ban szerepelt, a neve nem jut eszembe... nem is gond, hisz nem sokáig láthatjuk benne. :) Hősnőnk párját egy utcai támadás során megölik, őt pedig brutálisan összeverik... Felépülése után , már ha felépülésnek lehet nevezni, fegyvert vásárol... és senkinek nem ad esélyt aki rossz szándékkal közeledik felé... Eljut odáig, hogy igazságosztóként kezdik emlegetni... Megkeresi támadóit is.. A film vége kicsit gagyi... legalábbis földtől elrugaszkodott, nem életszerű... De összességében jó, élvezhető.. Golden Globe-ra is jelölték . |
Quote:
Csak azért ,mert ez a film van nekem kikészítve ma éjjelre:p:p:p Te gondolatolvasó vagy:cool: Majd éjjel írok én is róla! Ja és mielőtt megint írnál a következő film amit megnézek: Schindler listája |
Quote:
Ahogy leírtad valami nagyon rossz végre számítottam,de nem volt vészes,így lett jó szerintem. Legalább a szokásos filmes befejezést láthattuk. „A jó győzedelmeskedik a gonosz fölött” |
Quote:
A Schindler listáját már 2x láttam, nem tervezem megnézni újra mostanság:) Fogalmam nincs mi van most kikészítve nálad, én a One Way (Zsákutca) című filmet néztem meg. Érdekek, erőszak(nemi) ,hatalom, pénz, némi zsarolás, bűn, és bűnhődés a reklámszakma világában. Így jellemezhetném röviden a filmet. Olyan 1x meg lehet nézni típusú:) |
Quote:
Kicsit belassultam a filmekkel,de majd belehúzok. Schindler listája meg biztos jó lesz,ha már te is kétszer megnézted:) |
A Lolita című filmet néztem az este,Jeremy Irons-sal a főszerepben...
Végignéztem, ha már elkezdtem, de nemistudom... olyan lehangoló volt az egész film... Az a fickó egy pedofil disznó volt... pfff.. |
All times are GMT +1. The time now is 23:21. |