Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Képzés másik szintre mentésének limitálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2545)

Deni 12-11-2007 03:31

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142231)
összegezd mindet és kb helyben vagyunk:)
1 nincs annyi egység az tuti
2 meg lehet termelni,és ha valaki rászánja az időt és a pénzt meg is érdemli
3 a rúnás téma dettó ugyanaz max kissé nehezebb kp-ra váltani,de ugye valójában nem is akarja senki,mert akkor az elúszna kissé mivel nem kicsit a max pénz fölött járunk már
4 a csúnya gonosz nagyorik ennyi egységet röhögve kitermelnek jóval kevesebb idő alatt,de mégse tetszik nekik,ha esetleg másnál is megjelenik

1. 500kör alatt erőfeszítések nélkül képezhető, mint a már említett péládk is mutatják
4. ismét jelzem, hogy a nagyoriknak csak jó, ha olcsó az egység a piacon.. a kicsik élnek seregeladásból, nem ők..

Deni 12-11-2007 03:33

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142235)
miért csak neked lehet?:eek:

ha az hülyeség, hogy nem örülnék neki, ha 2400hekis orik 500körönként milliós tételben újráznák a seregeket..

Killer 12-11-2007 03:51

jaaaa már értem!!500 kör alatt csinálsz egy 3k hekis orit B-ben minden világos bocsánat,hogy szóltam:)

Deni 12-11-2007 04:02

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142238)
jaaaa már értem!!500 kör alatt csinálsz egy 3k hekis orit B-ben minden világos bocsánat,hogy szóltam:)

pénz kérdése az egész, ha megvan hozzá a háttér akkor simán meg lehet csinálni..
és értékelném, ha nem személyeskednél, mert itt nem rólam vagy rólad van szó, hanem a játékról és hogy miből mi következhet.. és hogy hogyan találjunk minél jobb megoldást egy vélhetően hibásan működő rendszerre..

Killer 12-11-2007 04:09

ja bocsánat.szóval szerinted én kezdek személyeskedni??mintha én hülyéztelek volna le téged vagy mi??:rolleyes:

Deni 12-11-2007 04:14

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142240)
ja bocsánat.szóval szerinted én kezdek személyeskedni??mintha én hülyéztelek volna le téged vagy mi??:rolleyes:

nem hülyéztelek le, csak megállapítottam, hogy szerintem hülyeség volt, amit írtál és egy hibás érvrendszerrel próbáltad alátámasztani..

egyszerűen nem értem, hogy miért olyan nehéz belátni, hogy ha ez így marad, akkor csak a már most gazdag országok lesznek még gazdagabbak

Xeper 12-11-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142231)
összegezd mindet és kb helyben vagyunk:)
1 nincs annyi egység az tuti
2 meg lehet termelni,és ha valaki rászánja az időt és a pénzt meg is érdemli
3 a rúnás téma dettó ugyanaz max kissé nehezebb kp-ra váltani,de ugye valójában nem is akarja senki,mert akkor az elúszna kissé mivel nem kicsit a max pénz fölött járunk már
4 a csúnya gonosz nagyorik ennyi egységet röhögve kitermelnek jóval kevesebb idő alatt,de mégse tetszik nekik,ha esetleg másnál is megjelenik

1 Tekercs sokszorozást láttál már?
2 valószínűleg egy több szinten átívelő sokszorozásnak leszünk tanúi, aminek köszönhetően a kicsiben játszók elvesztik egyd erős kenyér kereseti lehetőségüket
4 megteszik, éppen ők fognak egységet csinálni egy fellépő szövetségesnek ;)

Killer 12-11-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 142303)
1 Tekercs sokszorozást láttál már?
2 valószínűleg egy több szinten átívelő sokszorozásnak leszünk tanúi, aminek köszönhetően a kicsiben játszók elvesztik egyd erős kenyér kereseti lehetőségüket
4 megteszik, éppen ők fognak egységet csinálni egy fellépő szövetségesnek ;)

igen láttam és csináltam is:D
mégse lett fele áron a teki az adott csopiban hiába újrázott be pár millányit a szövink:rolleyes:

Xeper 12-11-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 142329)
igen láttam és csináltam is:D
mégse lett fele áron a teki az adott csopiban hiába újrázott be pár millányit a szövink:rolleyes:

Mennyi teki van a piacon az újrázottatokhoz képest?
Mennyi katona van a piacokon az újrázandó katonamennyiséghez képest?

Killer 12-11-2007 13:32

hát Deni azt mondja semmi az a mennyiség pár óra alatt elnyeli a piac,szerinted pedig rengeteg ezért mindent felborít,szerintem pedig nem nagyon befolyásol semmit.amennyiben a nagy orik fogják csinálni nincs különösebb jelentősége,mert akad egy kis pénzük,ha pedig kicsik gyűjtik elszántan akkor lesz esélyük feljutni!nekem ez a meglátásom,lehet nem értünk egyet:D

All times are GMT +1. The time now is 07:15.