![]() |
Quote:
4. ismét jelzem, hogy a nagyoriknak csak jó, ha olcsó az egység a piacon.. a kicsik élnek seregeladásból, nem ők.. |
Quote:
|
jaaaa már értem!!500 kör alatt csinálsz egy 3k hekis orit B-ben minden világos bocsánat,hogy szóltam:)
|
Quote:
és értékelném, ha nem személyeskednél, mert itt nem rólam vagy rólad van szó, hanem a játékról és hogy miből mi következhet.. és hogy hogyan találjunk minél jobb megoldást egy vélhetően hibásan működő rendszerre.. |
ja bocsánat.szóval szerinted én kezdek személyeskedni??mintha én hülyéztelek volna le téged vagy mi??:rolleyes:
|
Quote:
egyszerűen nem értem, hogy miért olyan nehéz belátni, hogy ha ez így marad, akkor csak a már most gazdag országok lesznek még gazdagabbak |
Quote:
2 valószínűleg egy több szinten átívelő sokszorozásnak leszünk tanúi, aminek köszönhetően a kicsiben játszók elvesztik egyd erős kenyér kereseti lehetőségüket 4 megteszik, éppen ők fognak egységet csinálni egy fellépő szövetségesnek ;) |
Quote:
mégse lett fele áron a teki az adott csopiban hiába újrázott be pár millányit a szövink:rolleyes: |
Quote:
Mennyi katona van a piacokon az újrázandó katonamennyiséghez képest? |
hát Deni azt mondja semmi az a mennyiség pár óra alatt elnyeli a piac,szerinted pedig rengeteg ezért mindent felborít,szerintem pedig nem nagyon befolyásol semmit.amennyiben a nagy orik fogják csinálni nincs különösebb jelentősége,mert akad egy kis pénzük,ha pedig kicsik gyűjtik elszántan akkor lesz esélyük feljutni!nekem ez a meglátásom,lehet nem értünk egyet:D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:15. |