![]() |
Quote:
Elég régen volt már ember tolisom, de majdnem biztos vagyok benne, hogy át kell ütni a tükör nélküli védelmet. Nekem hol azt írta, hogy ártót észleltünk ettől és ettől, hol meg azt, hogy a tükörpajzs visszavert ezt-azt. Legalábbis nagyon úgy emlékszem. |
A tükörpazsj visszaver minden varázslatot a varázslati védőérték 5x-ig, de nem kell, hogy sikerüljön, csak az, hogy megpróbálják.
|
Quote:
|
De volt olyan is, hogy visszaverte a tükörpajzs az ártót, aztán jött a gyerektől az üzenet, hogy, hogy nem csökkent a tolvajaim száma, ha egyszer legyilkolta őket:D:D:D
Kíváncsi lette volna az árcára, amikor meglátja, hogy neki haltak meg a tolvajai:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én eddig talán egyszer voltam ember,de nem így emlékszem:rolleyes: A súgó ezt írja: Quote:
|
Quote:
De a súgó azt írja, hogy ha kevesebb a támadód, mint a védő*5, akkor pattan vissza -tehát ha az alap védelem 1% -át sem éred el, akkor is a leírt tartományban vagy, ergo szerintem visszakapsz mindent amit próbálsz (0-499% <500%) -hiszen 1 varival is lehet a hullára varázsolni, ezek nem olyanok mint pl a gömb. Egy anarchos igazán kitesztelhetné nekünk ezt :) |
remélem nem gáz ha ezt ide beteszem, de 5U-ban ilyet látni elég arcomon a smiley-s:D:D:D:D:D
sdfhsdfhgsh(#123456) [5/U] Föld: 543 hektár Katona: 100 Népesség: 6.251 Védő: 100 Foglalkoztatottság: 100% (-19) Támadó: 100 Pénz: 6.394.827 Íjász: 4.380 Étel: 1 bála Lovas: 100 Rúna: 3.515 rúna Elit: 100 Morál: 75 % Varázsló: 100 Katonai morál: 93 % Tolvaj: 1.000 Szövetség: magányos farkas Faj: Élőhalott Személyiség: Kereskedő Hírnév: 0 Érték: xy.685 Helyezés: xx / 367 |
Quote:
Na mindegy, majd a 7-es verzióban egy kicsit kevesebb lesz a kezdő ott, mert ez már tényleg sok... |
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |