Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   mobil topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2498)

csabi 11-12-2012 18:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300730)
Úgy látom, Vodafonnál csak a mini-t lehet belőle kapni. Amúgy nem tűnik rossznak.

én náluk vettem, de nem volt függő, így liverpoolban is tudom használni O2 simmel. a defy+ sem kapható?

vityu 11-12-2012 18:11

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 300735)
én náluk vettem, de nem volt függő, így liverpoolban is tudom használni O2 simmel. a defy+ sem kapható?

Nem, csak a mini.

Turul 11-18-2012 21:23

senki nem akar mobilra kolteni,de a vipre senki sem sajnalja a lovet :) Samsung Galaxy Nexus..maximalisan tudom elvezni a hodot rajta vagy a bongeszeset ugy alltalaban,de melegen tudom ajanlani a Nexus szeria barmelyiket,mert minden e telefon,tabletek mellett szol. tabletbol a Nexus 7 ajanlom.:D

Ati 11-18-2012 21:41

Nekem a HTC-től a Desire teljesen jól bejött, bár ezt ma már nem kapni azt hiszem. Nagyon jó hardver, szuper kép, az érintőképernyője is nagyon jól reagál. Egyetlen gondom a belső memóriájával van, azt eléggé kispórolták, így az appokat eléggé vissza kell fogni rajta, mert nem mindent lehet kártyára telepíteni.

Turul 11-18-2012 21:50

Ati a Desire valoban jo mobil.a memoriat is meglehet oldani....megoldhato h a progik az sd kartyara keruljonek. Nexus mobilok elsonek kapjak a szoftverfrisiteseket,az inovaciokat,szoval ez eddig a legjobb mobilom ami valaha volt,pedig volt rengeteg obil a kezemben. Nexus 7 tableten meg isteni a netezes,es kb az ara 60 ezer forint,es amugy 1 multimedialis kozpont. Google az google :)

Ati 11-18-2012 22:04

Quote:

Originally Posted by Turul (Post 301022)
Ati a Desire valoban jo mobil.a memoriat is meglehet oldani....megoldhato h a progik az sd kartyara keruljonek. Nexus mobilok elsonek kapjak a szoftverfrisiteseket,az inovaciokat,szoval ez eddig a legjobb mobilom ami valaha volt,pedig volt rengeteg obil a kezemben. Nexus 7 tableten meg isteni a netezes,es kb az ara 60 ezer forint,es amugy 1 multimedialis kozpont. Google az google :)

Sokmindent nem enged kártyára tenni. Google maps például. Google+, Facebook. És máris ott vagyok, hogy 100 mega ugrott a 150-ből.

Turul 11-18-2012 22:13

meg kell piszkalni....de mondok neked 1 jobb megoldast :0 vegyel Nexust

Ati 11-18-2012 22:27

Quote:

Originally Posted by Turul (Post 301024)
meg kell piszkalni....de mondok neked 1 jobb megoldast :0 vegyel Nexust

Ennyire nem fogyóeszköz azért nálam a telefon, hogy most újat terveznék venni. :D

Remedy 11-18-2012 22:34

En Samsung Galaxy mini 2-et vettem, es elegge tetszik. A telefon sajat memoja 2 giga. 14 ezer ft volt telenornal, 2 ev huseggel egy XS-es elofizuhosszabbitassal. (ami a masodik legkisebb csomag). Nagyobb elofizetesnel 5 ezerert, vagy akar ingyen is hozzadvagjak. :)

Kutyuleee 11-19-2012 01:56

Nekem samsung Galaxy S2-öm van egy ideje, nagyon megvagyok elégedve, bár a gyári rom helyet MIUI fut rajta. (ha megszokja az ember még jobb és könnyebben kezelhető mint az alap android menürendszer, és gyorsabb/egyszerübb az appok elérése, emellett a beépített feature-ök hatalmasat emelnek rajta)

By the way ha okos telefont akarsz, felejtsd el az olcsó kategóriát. ne ACE vagy hasonló, mert sok minden akad rajta és lassú ez pedig hosszútávon zavaró tud lenni. pl navigációnál ha hirtelen kell a GPS elég lassan áll fel és mondjuk vezetés közben ez galibát tud okozni. vagy webezés közben ha volt megnyitva elötte pár dolog, már lassan tölti be a lapot, vagy elfogy a memória.

Helyedben azt csinálnám amit én tettem. Már kifutott prémium kategóriás mobilt vennék. pl.: Samsung Galaxy S2, HTC sensation ilyesmi.

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 300721)
Ajánlani nem tudok, csak olyat amit ne.
Ne HTC-t vegyél! Megjelenés, grafika szuper, menürendszer, hardware fos.
Normál (nem állandóan a fülemen van) használat esetén 16-18 órás akksi... (?)

Erre annyit, hogyha nem tetszik a SENSE (HTC gyári android felülete) akkor használj más ROM-ot van elég nagy kínálat, nagy része több tudással mint ami van a gyáriban és jobban optimalizálva. a hardware-t meg tudod mit veszel, ha sajnálod jobbra a pénzt, akkor ne szídd ha lassú,vagy fos. úgyanaz mint a pc-knél, egy pentium processor sose fogja felvenni a versenyt egy core i7-el.
A legtöbb szoftvert sem régi hardware-re optimalizálják... az androidra ugyanez igaz.

a 16-18 órás aksi meg okostelefon betegség. hiába van 1,5x akkora kapacitás az S2-mben mint elötte a galaxy spicában, a 3x annyi képpont + majdnem dupla kijelző méret miatt kevesebb ideig bírja pár órával. Ha ez zavar akkor 2 dolgot tehetsz:
1, veszel nagyobb kapacitású utángyártott aksit, ami vagy meghal félév után vagy szerencséd van, de amíg él tovább bírja...
2, veszel még 1 aksit és magadnál tartod cserére ezzel megduplázva az elérhetőséget, és megnövelve az aksik élettartamát is...

All times are GMT +1. The time now is 04:21.