![]() |
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Na, én leaglább nem nevettem ki.
:D :D :D Idáig. |
SOS SOS!!!
Minden hozzáértő fórumozó segítségét szeretném kérni. Épp egy új gépet rakok össze (nem magamnak), és nem tudok dönteni: sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-E vagy sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-Sli Deluxe Ki ért az alaplapokhoz? (Én nem nagyon:S) Az egyikben nF570 ultra van (állítólag), a másikon nF570 sli. Melyik a jobb? (Stabilitás, gyorsaság, stb) Nekem M2N-E alaplaom lett nemrég, eddig semmi gondom nincs vele. Ráadásul azt sem értem, hogy árlistán n570 csipszet van feltűntetve, a gyártó oldalán meg ha jól tudom n570ultra csip... Melyik igaz? (Bárhol lehet elírás) Viszont aszongyák most, hogy az SLI verzió jobb. (minimál árkülönbség van, tehát az árat most ne nézzétek plz, csak azt, hogy mit tud a lap) Miben jobb? És miért? Nem megy a stabilitás rovására? Ha valaki tud erről valamit mondani, kérem segítsen, mert még ma meg kéne vegyem a gépet (legalábbis megrendelni/lefoglalni), és sajna nem sokidőm van többszáz oldalni fórumot végigolvasgatni a neten.... :( |
Quote:
Az SLI-s lapon másik chipset van, nem az 570-es, kevésbé tuningolható, olcsóbb, de ha sima használatra kell, akkor kb ugyanott vagy mindkettővel :) Öcsém egy SLI-s verziót használ, nem tuningol, eddig nem volt vele gond. Edit: közben rájöttem hogy neked nem az M2N-E SLI kell. Úgy nézem kb ugyanaz a kettő, csak az SLIben és a csatlakozókban különböznek. (firewire, external SATA és +1 Gbit LAN van az SLI-sen) |
Hö.
sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-E nF570, DDR2 533/667/800MHz, FSB: 2000MHz, 7.1 hang, SATA2 RAID, Gigabit LAN, 16x PCI-E, USB 2.0, ATX sAM2 AMD A64 nF570 Asus M2N-Sli Deluxe nF570 SLi, DDR2 533/667/800MHz, FSB: 2000MHz, 7.1 hang, SATA2 RAID, 2x Gigabit LAN, 2x 16x PCI-E, Firewire, USB 2.0, ATX Elméletileg ezek vannak rajtuk. Nekem pont aszondták, hogy SLi-set vegyek,mert ezek közül az a jobb, pont hogy tuningolható. Na most akkor tuningolható, vagy nem? :D Aszongyák azon is 570-es van, csak nem Ultra, hanem SLi. :S Engem a tuningolhatóság érdekelne igazából, a 2 videókártya nem foglalkoztat. Minek 2 db 8800 GTx/GTS? Egy is elég. :) De aszondták, hogy az SLi "hűvösebb". És jobb az elrendezése. Hát remélem, mert most SLi-t fogok venni kb 20 percen belül. |
Quote:
Az "edit" után írtam, hogy a tuningolhatóság az az M2N-E SLI gyengéje. Az általad nézett 2 lap elvileg ugyanúgy tuningolható, de gyakorlati tapasztalatom nincsen velük. Az elrendezésük pedig képen ugyanúgy néz ki... |
érdekes dolgot ír ki bootolás előtt a gépem(kb ilyen a szöveg, de nem teljesen):
Érvénytelen fájl: BOOT.INI Bootolás a következő helyről: c:\windiws\ Ez nagy hiba? |
Quote:
|
Quote:
Akár az fdisk:-) |
All times are GMT +1. The time now is 22:09. |