![]() |
Quote:
|
2250 heki felett: terület 10%-a legyen a katonaigény 1 hekihez
erre gondolsz? |
Quote:
|
én ezt keveslem és azt is gondolom h az aránnyal legalább legyen szankcionálva aki csak fedez. esetleg még négyzetesen is.
de igen, kb. az én hekimhez ez az 1200-1600 stimmelne szerintem is |
Quote:
Ez a játék alap gondolatával a Hódítással ellentétes:-) Nem lett volna szabad engedni,hogy ilyen távolságok legyenek... De ez már megint más téma:-) |
"Mert fedezve kell közelítened és nem harcolva:-)
Ez a játék alap gondolatával a Hódítással ellentétes:-)" Ez egy marhaság! Hagy döntsem már el, hogy fedezéssel békésen növelem az orit, vagy harccal! Vagy ha nincs kit ütnöm legyen már egy olyan ára a fedezésnek, hogy meg is lehessen fizetni. "Nem lett volna szabad engedni,hogy ilyen távolságok legyenek... De ez már megint más téma:-)" Igen, ez más téma. |
Quote:
|
stimmel, de 400 hekis intervallumban melyik. én azt támogatom h legyen benne fedezési arány. azt nem tudom, hogy négyzetesen vagy akármilyen hatványon. de ha belegondolok h felmenni mondjuk 1,3M pontis nagyrészében fedezéssel akkor az arányok hatványozása miatt a végén nagy szám lesz.
de ha abba gondolok h az első fedezésem előtt 0 aránnyal nem lett volna nagy tétel, akkor viszont raknék arányt. érted a dilemmám? |
Quote:
A vagy-al egyetértek... Igen ha lehet választani akkor jó.... De itt nem lehet és ez a hiba... Itt jön be az összefüggésbe a "más" téma... Ezért harcoltok most,hogy olcsóbb legyen a felfedezés,hogy közelíteni tudjatok....Majd dönthetsz, tovább fedezel vagy harcolsz:-) Vagyis a más téma:-) Rossz a rendszer.. Meg kellene reformálni az A csopit radikálisan.. Mindenekfelett először azt mert az hat ki az összesre.... Had ne részletezzem.... |
Quote:
példa: egy ori 20.000 hekiig nagy részt fedezéssel megy. Legyen mondjuk 70% a fedezési aránya. Ekkor 20.000/10*1,7=3400 kati/heki kell neki. Egy fullos fedezéshez (mivel ez éri meg ugyebár) kell neki 6,8M kati. Ha pl. ez egy gnóm 20% házzal akkor 30k katit képez/20kör azaz 189 napba telik neki újra egy fullosat fedezni. Ez kevés?? Persze bele lehet menni, hogy de másik 9 ori is képez és ott a törpe termelése is, ez csökkenti az időt. Na igen csökkenti, ha csak erre kell a képzés, mert már nagyon sok a tartalék, nem kell háborúznia a kisebb oriknak, építenie...stb. Magyarul jelenleg egy ilyen fedezést 2 klán kitermelni normális időben: 20k hekin 2k-s fedezést 10 fős klán törpe termelésével együtt ~2-2,5 hét. Szerintem pont elég, mert én azt veszem figyelembe, hogy pörögjön a játék, lehessen a szakadékokat átfedezni, és beérni a top2 klánt normális időkeretek közt. Ne minden egyes manővert fél években mérjünk, mert nem erről kéne szóljon! |
All times are GMT +1. The time now is 01:02. |