Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Elf hadi-toli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2411)

Dine in HELL 05-11-2008 23:37

Na, akkor írok egy éplistát én is 600 hekire, ha már az élezésnél tartunk:

102 ház => 100% (-900, a tornyok nem működnek)
280 barakk => 3120 íj + 10920 ló vagy elit
60 torony => 3120 íj
60 templom => 7800 vari
90 kocsma => 4680 toli
8 raktár => 2 kör

természetesen nincs otthon sereg, 24 távolbalátás, szövik etetik 2 körönte karavánon, támadásnál piacról katonák lefokozása, hogy működjenek a tornyok.
Kicsit életképtelen, de már nem lehet tovább élezni (max a 8 ratárat leszedni, és körönként lopni magadnak gabonát, vagy minden 2. körben éhezel.)... :D :D
(bocs, h 2-szer ment...)

Valezius 05-12-2008 11:14

Azért kíváncsi lennék, hogy Ati mit módosított rajta. Valszeg a dupla smile a végén az ő műve :)

Ati 05-12-2008 11:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174285)
Azért kíváncsi lennék, hogy Ati mit módosított rajta. Valszeg a dupla smile a végén az ő műve :)

Az összevonást, hogy ne 2 külön beírásban legyen egymás után a közel azonos tartalom. Ha már mindenképp muszáj kétszer leírni, akkor legyen egy beírásban. Bár szerintem így is zavaró, nem tudom miért nem elég egyszer. :(

Valezius 05-12-2008 11:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174286)
Az összevonást, hogy ne 2 külön beírásban legyen egymás után a közel azonos tartalom. Ha már mindenképp muszáj kétszer leírni, akkor legyen egy beírásban. Bár szerintem így is zavaró, nem tudom miért nem elég egyszer. :(

Szerintem véletlenül kétszer küldte el, ilyenkor törölni szoktad az egyiket nem? :)

Na hogy témához is szóljak:

Quote:

Kicsit életképtelen, de már nem lehet tovább élezni
Ezzel nem értek egyet, lehet még élezni, például ha 24órás távol van házból is elég annyi, hogy a templom+kocsma+raktár mennyi. Vagy annyi ház se kell :D

Zoli 05-12-2008 11:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174286)

KÖZEL azonos? hol különbözik?

[HTPA]GeeForce 05-12-2008 11:27

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 173878)
huhh, télleg nem számoltam utána, de tanyafree elf akkoris elég bátor. de akkoris valahogy így csinálnám. pl levennék a templomokból, hogy legyen annyi tanya, hogy amikor nincsenek bent a lovak, akkor párszáz gabonatúltermelés legyen.

Még a csont tolim is tanyafree, nemám a hadi elfem. nem vagyok bátor, csak sok helyet foglaltak a tanyák. :D

Tolinál simán megcsinálom, hogy mindent elvarázsolok, felteszem a védőket 28 körre, gömbözök, TK-zok stb.. majd szépen kivágom az összes varit a piacra. Ugye védelem amúgy sincs sok, 5/5-ös elf, hogy azért a kózsa 5-8 sereggel kitámadó vakon ütögetők ellen legyen valami.
Aztán jöhet a menet. :D
A ahdi elfnél meg úgysincs otthon a sereg, nem eszik. Amint hazaér, megy kifelé.. 1 kört meg tudok éhezni, az belefér a 99-es fogiba, ha alul vannak a bankok. ha előre tudom, hogy több kört fogok éhezni, (pl éjfélkor kitámadok, de reggel 8-ig alszom, akkor 4 kört is beéhehetek), akkor meg piacra dobom a lóvémat, hogy bank nélkül is keveset lopjanak.

(a tolisba meg egyértelműen nincs bank. Aki 40% kocsmát átlop, az megérdemli a lóvét!)

Ati 05-12-2008 11:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174287)
Szerintem véletlenül kétszer küldte el, ilyenkor törölni szoktad az egyiket nem? :)

Akkor teljesen azonos lenne a tartalom. De nem az. :)

Ati 05-12-2008 11:27

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174288)
KÖZEL azonos? hol különbözik?

Az egyiknek a végén található 2 darab :D jel, a másiknak a végén nem.

Zoli 05-12-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174291)
Az egyiknek a végén található 2 darab :D jel, a másiknak a végén nem.

és most a-miatt?
én akkor inkább már töröltem volna az előzőt...

Druida 05-12-2008 11:30

ezt én se értem. egy üzeneten belül kétszer ugyanaz leírva??? amúgy a két smiley-n kívül semmi különbség nincsen.
és hogy a topikhoz is szóljak: szerintem ez egy annyira életképtelen ori, hogy több tízmiliárdos tartalékok kellenének a fentartásához, de ha bárki ezt szeretné, akkor csinálja meg. ennyire élezett elf azért nem kell.

All times are GMT +1. The time now is 16:50.