[HTPA]GeeForce |
05-12-2008 11:27 |
Quote:
Originally Posted by Druida
(Post 173878)
huhh, télleg nem számoltam utána, de tanyafree elf akkoris elég bátor. de akkoris valahogy így csinálnám. pl levennék a templomokból, hogy legyen annyi tanya, hogy amikor nincsenek bent a lovak, akkor párszáz gabonatúltermelés legyen.
|
Még a csont tolim is tanyafree, nemám a hadi elfem. nem vagyok bátor, csak sok helyet foglaltak a tanyák. :D
Tolinál simán megcsinálom, hogy mindent elvarázsolok, felteszem a védőket 28 körre, gömbözök, TK-zok stb.. majd szépen kivágom az összes varit a piacra. Ugye védelem amúgy sincs sok, 5/5-ös elf, hogy azért a kózsa 5-8 sereggel kitámadó vakon ütögetők ellen legyen valami.
Aztán jöhet a menet. :D
A ahdi elfnél meg úgysincs otthon a sereg, nem eszik. Amint hazaér, megy kifelé.. 1 kört meg tudok éhezni, az belefér a 99-es fogiba, ha alul vannak a bankok. ha előre tudom, hogy több kört fogok éhezni, (pl éjfélkor kitámadok, de reggel 8-ig alszom, akkor 4 kört is beéhehetek), akkor meg piacra dobom a lóvémat, hogy bank nélkül is keveset lopjanak.
(a tolisba meg egyértelműen nincs bank. Aki 40% kocsmát átlop, az megérdemli a lóvét!)
|