![]() |
Quote:
na az megint más ha a szolgáltato bugos ilyen téren mert nem lehetnek ők sem ugyesek de tény akkor tényleg ujat kapsz namost ilyenkor szolni kéne nekik hogy kapcsoljanak le hogy ujat kapj, amit nem lehet szoval nehéz kifogni hogy szolg. épp bontja. a géped belső ip-je nem lehet fix esetleg csak a mac-cime (mondjuk azt is át lehet irni). a másik hogy a hod csak a szolgáltato felé kapott-kuldott ipt tudja azonositani mivel mac-cimet nem kérhet le azt kizárolag a szolgáltato tudná esetleg. tré online-nál hallotam régen olyat hogy 12oránként uj ipt oszt alapbol akármit csinálsz kapsz ujat ez nemtom megvan e még de ez tőlük LOL. |
Quote:
|
szerintem ha manuálisan beállítom a belső IP címeimet, és letiltom a vinfost, hogy átírogassa (kikapcsolom a dinamikus ipt) akkor szerintem fix marad. a szolgáltató meg 24 óránként dobja az új IP-t, legalábbis ami a téonlájnt illet, legalábbis ha jól tudom.
|
Quote:
|
Quote:
igaz nálunk nem tréonline van csak kábelnet de akkor náltok 24orára bovitették. attól fugg amugy hogy az rendben van hogy átirod és nem engeded neki de akkor a szolgáltatoto engedi is hogy kapcsolodj hozzá? sztem nem fogja mert ip-cim utkozést vagy bármit kitalálhat magának ez full szolg. fuggo. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem az a Gábor vagy, akit pár hete bannoltak? A passziánsz mentéseimmel még mindig lógsz :) |
Quote:
mac-et meg nem igazán konnyu átirni amugy sem de meglehet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |