![]() |
Quote:
annyit mondtam, hogy szerintem igenis hagyni kéne néha, hogy az emberek megfirtassák a kitiltás okát... hátha mások tanulnak belőle... |
Quote:
|
Quote:
És különbözőek az emberek,kinek sértő kinek nem amit írt. De nem tanult belőle.... Ennél biztosan többre ment volna a Support-nak írt normális hangvételű levéllel. Ha nem ment volna semmire vele,már akkor is jobban jár mint így. Részemről ennyi.(Ebből semmi haszna nem lessz senkinek) |
Quote:
jelenleg úgy érzem a firtatás tárgya, hogy tényleg annyira negatív hangvételű volt-e az írás.... |
Quote:
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz. De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS . 1 GYÁVA |
Quote:
A büntetés addig meg telik , a tolijai fogynak és pár nap alatt , még 1 olyan orit is szédszedsz , ahol van gazdája Itt az idő a lényeg |
Quote:
Nagyon kivételes esetektől eltekintve van lehetőség az írási lehetőség visszaállítására is egyetlen egyszer (természetesen ez minden esetben egyéni elbírálás tárgyát képezi). Nyilván vannak körülmények, amik után ez már nem lehetséges. Jelen esetben ez a fórumos kirohanás ilyen körülmény. |
Quote:
|
Quote:
|
fáy:
Nem kívánom ismételni önmagam, de szerintem jobb lenne, ha elgondolkodnál a (most) történteken... különösen, ami a szöviddel kapcsolatos (volt)... |
All times are GMT +1. The time now is 03:36. |