![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Vak és a süket beszélget!
vak mondja: -Szia te vak vagy-vagy süket? nincs válasz! vak megint: -te vak vagy-vagy süket???? nincs válasz! vak közelebb lép kitapintja a süket szemét és kinyomja mindkettőt,majd így szól: -most már vak vagy:cool: :D:D |
LOL... :D
A púpos meg a sánta találkoznak a kocsmában, és nagyon elszlad az idő, mikozben beszélgetnek. Egyszer csak ránéz az órájára a púpos, és felugrik: - Hú el fogok késni otthonról, az asszony szétveri a fejem sodrófával! Komám, én most elrohanok haza! Ezzel elbúcsúzott, és a saját maga módján elsietett. Hazafelé bicegett, kitalálta, hogy a temetőn át sokkal rövidebb az út, spórol vele csomó időt. Be is megy a temetőbe, mire az egyik sírkő mögül előugrik a nagy vörös ördög. - Mi van a hátadon te halandó jószág? - Háát csak egy púp... reszket a púpos.. A sátán odahajol, és leszedi a hátáról a púpot, majd eltűnik vele. Emberünk felegyenesedik, és érzi, hogy daliás kiállású fickó lett belőle. Másnap elmegy a kocsmába a sánta cimborájához. A sánta látja, hogy eltűnt a púpja. - Te cimbora! Hát hol a púpod?! - Ne is kérdezd! Tegnap a temetőn mentem keresztül hazafelé, és előugrott maga a sátán, és elvette tőlem a púpom! Azóta ilyen egyenes a hátam! A sánta elhatározza, hogy ő is kipróbálja, hátha meggyógyítja a lábát az a sátánfajzat. Bemegy a temetőbe, ott sántikál körbe körbe, egyzer csak az egyik sírkő mögül előugrik a nagy vörös ördög. - Mi van a hátadon te sánta? - Hááát a hátamon éppenséggel semmi... - AKKOR NESZE B*MEG ITT EGY PÚP!.... |
- Miben hasonlít a Wilkinson borotvapenge és a cigány elsőszülött kisfia?
- Mind a kettő józsilett. - Honnan veszed észre, hogy a cigány hazudik? - Mozog a szája. (Ugyanez politikusra) - Hogy hívják az illatos cigányt? - Aroma. A cigány stoppol, megáll neki a skinhead. - Osztán éviszel pestre? - El cigány, de előbb nyisd ki a szád! - Á.... - Nagyobbra nem megy? - ÁÁÁÁ.... - Nem jó, nem férsz rá a vonóhorogra... Ha érdekel titeket elküldhetem priviben az oldal címét ahonnan ezeket olvastam |
ezek morbidok voltak keményen:)
|
XD
Miben hasonlít a jó anyós egy csillárra? Lóg, és ég.... |
Hát ez jó :D
|
A lélek felmegy a menyországba, találkozik Szent Péterrel és bemennek egy helységbe. A falon mindenhol órák.
A lélek megkérdezi: -Mire jók ezek az órák? -Ezek a hazugságot mutatják, minél többet hazudik az ember ,annál gyorsabban ketyeg -És Gyurcsány Ferencé hol van? -Ja, azt ventillátornak használom:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:54. |