![]() |
Quote:
-*rövid* |
Köszönöm nektek ezt a szép topikot, nagyon élveztem, ahogy olvastam.
Szeretnék indítani egy új témát a tudománytekikkel kapcsolatban, csak nem tudom hogyan kell. Megmondaná valaki? Persze azon sem lepődnék meg, ha nem lenne rá jogom, mert a korlátozottan cselekvőképes kategóriába tartozom. Köszi a segítséget. Üdv. |
Nem szeretjük, ha hülyének vagyunk nézve.
Már indítottál témát, úgyhogy tökéletesen tisztában vagy, hogy azt hogyan kell megtenni. Nincs mit. Üdv. |
Quote:
Viccet félretéve igazad van. |
<Ruhadtul utálom!> Nem tom ki az a Gee de az elsőre szavaztam! Mondjuk mintha az anarchistás részen lenne topicja. Na mindegy! Én már nagyon unom őt!
|
Szeretjük, tisztelük, és megbecsüljük minden értékes tagját a társadalmunknak, akik úgy szavaznak, hogy fogalmuk nincs a szavazás lényegéről, és arról, hogy miről és kiről is kell szavazni.
Köszönjük az értékes hozzászólást, és az önigazolást. Ezzel a kijelentéseddel, és a szavazásoddal sajnos nem Gee-t minősítetted, hanem saját magad. Bár a tégláidból ítélve ezt más is értékelte már. Az ilyenek miatt tart ott az ország, ahol tart. Egy virsliért eladjátok az országot. Gratulálunk, csak így tovább, kérünk, hogy minél többet szavazgass össze-vissza a fórumon, hiszen ez tipikusan építő jellegű tevékenység... Köszönjük, hogy meglátogattál minket, várunk vissza!...... |
Ha mar ilyen topicot inditottal, bird a kritikat is :P
|
Bírni bírom. Ha értelmes a kritika, akkor építő jellegű. De hogy valakinek fogalma ne legyen ki kicsoda, és mi micsoda, de azért rányom valamire, mert "joga van nyomkodni" az azért erős.
Egyébként meg magasról teszek rá mit gondol. :D |
Quote:
|
Quote:
Az jelen esetben bőven elég a szavazáshoz :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:41. |