![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a visszatamadasrol meg annyit, hogy a kisebb klanok talan nem neznek minden korben tavolt. es mondjuk hajnal 4-5-kor szepen aluszkalnak es nem fognak visszautni. sztem a visszakiseres inkabb a legkevesbe valoszinu az a-ban. pl a beutes utan mar szinte lehetetlen, akkora pontszambeli ugras lesz a 2 klan kozott. ugyhogy inkabb csak azt a pillanatot lehetne elcsipni amikor a beutes meg nem tortent meg, tehat a sereg uton van. ez altalaban mindossze 1 ora... es meg ezt is ki lehet kuszobolni, ugy, hogy a seregkikuldes utan a tamado fel akar tobbszaz epuletet bont le - vagy akar tobb ezret ha jo nagy az ori merete - es igy a 2 kor helyett mindjart kello tavolsagra kerul a vedekezo oritol. ugyhogy vicces vagy sem, de a kisebb klanoknak nem biztos hogy futja ekkora bontasokra ugy hogy kozben meg le is fogjak oket csapni hekire. |
Quote:
de kb olyan szinten tiltakoztok az ötlet ellen, mintha naponta csinálnának a nagy klánok kisklánlokat, hogy zaklassák a kisebbeket.. |
Deni:
a Nagy klánba nem kell más mint nagy raktár 80% nyi barak mindenbe. pár millió gabona amit a nagy klánbol kilépő ori nagy tőkével meg is tud csinálni. de a kis klánba van tanya könyvtár kovács és nem hinném hogy fair lenne ezekkel szembe. Meg Deni ha neked is olyan klánba kellene belépned ahol nincs töke az kicsit gázas lenne hiddel. mi is termelünk 1000L hogy Meg pláne ok belessz hozva ez a klánba lépés csökkenése Ha... plussz be lessz hozva az az ötlet is hogy ne lehessen hiénázni na az kicsit erös lenne. Mert van erröl is ugy tudom topik. igy össze vonva csakis a nagyokat fogják segitteni ez a 2 behozatala. |
Hello!
Hát még szerencse hogy nincs nap mint nap egy-egy újabb nagyklánból kivált ori... ép ez az ami nem kéne :) Elöbb utobb kialakulna egy TOP mi behozhatatlan, és most nem a TOP 3... Az alakúlna ki 1-2 év alatt mint a Román meg az Angol 1/A-ban csak több résztevővel. Aki fent van nem nagyon akar fordulni,aki lent van annak meg nagy meló felérni arra a pár helyre ahonét fordulni lehet, és mikor odaér egy ijen húzással leverik. A nagy klánok meg felvisznek azt akit akaranak, és akkor majd az fordul, akár úgy hogy kiválik 1-2 ori a nagy klánból beál hozzájuk az adott ori vagy orik, és akkor már 10 fős klánok ellen is mehetnek, jó nem 6k hekit visznek majd mint anó Monróék... Személyes tapasztalat.. még 4500 1/a-ás kör sincsa hátam mögöt... szóval zöld fülű vagyok itten. Egy jóideg 2fős klánban voltam, majd kiegészűltünk 3 fősre. Enyhén szólva nem letünk milliárdosok. Minden heki számított, a 2948 heki fölötti fullos fedezésre több komolyan gyűjtenünk kellet. Naná hogy ellenzem hogy fordulás közelébe érve, vagy mikor elég nagy a kisklán értéke... jöjön egy egyfős klán földelni. A kisklánból végűl a Szkarába kerűltem (túdom egyesek máris húrrognak), és onantól tulajdonképne dínom-dánom volt, csak az én tapasztalatlansgomon múlt hogy olyan lassan haladtam fel. Azt kell hogy modjam, ijen feltételekkel persze hogy a nagyklánoknak lenen előnye ebből, a fent említett kb 2 hetenként mennének a kisebb, (valószínűleg) tapasztalanatlabb (valószínűleg) nem milliárdos klánok ellen a 10fős klánok. Szerintem a fedezéshez szükséges katonák emnyiségét kéne csökkenteni, még tán ez a képlet ismaradhatna mi van csak könyíteni rajta. |
Quote:
:confused: Persze nem értem mér személyeskedsz megint, ezek szerint még nem tanultál itt annyit , h személyeskedés nélkül győz meg arról, h le akarsz járkálni kissebb klánokat ütögetni és ezt itt mindenki hagyja jóvá? Ott a 3 nagy klán, 1 lefordult, van más megoldás tessék mnt-t bontani és nem a kicsikre pályázni... De mondom nekem még mindig teccik az ötlet de más miatt... és 4k körönként lenne megfelelő... Cyby is aszem 13-14k kört töltött el... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Annyit számít, h a javaslat a meglévő topkörökhöz vonatkozott ( és sztem a topklán tagjai már tevezhetnék is a k2-3x-i ki-be lépéseket), persze Te felvetetted h legyen 1 számláló a bevezetéstől és mindenki 1-ról indul ( ai megjegyzem bonyolítja a játékot), de máris szimpibb a dolog és akkor a 2k kör reális... Annyit számít, h aki játszik A-ba nem honapokba gondolkodik, hanem évekbe... Én eméxem arra mikor Wandékat szidta mindenki, h elérhetetlenek... kérdem én leszedték őket? Deni talán nem a szívedcsücskeit kéne vakon támogatni a HSZ-eiddel hanem picit tényleg átlátni. Amúgy mindig is értékeltem azokat a javaslatokat amelyek, csak 1 önző saját szemszögből születtek a saját jelenlegi gondjaim megoldására... Grat Gyula legalább te bevallod, h neked azért tetszik az ötlet, h legyen lehetőséged az elfeddel feljebb menni;) |
Quote:
Ha nem tudsz, fogd be a szad, es ne irkalj alaptalan hulyesegeket. Koszi. Ja, es ez Lotrnak szol, o is csak az tudja hajtogatni, hogy en akarok utni. En pl nem is tudok, fogjatok mar fel :) Ugy latom Sati es Synkel utan Lotrnak es Smoothnak is fel kell kerulnie a mellozott listamra, mert egyszeruen felidegesitenek a butasagaikkal :) Jelzem, en innentol ki is vonultam, mert csak par ember latja at mirol van szo, a tobbieket pedig ugysem lehet eltantoritani a "jaj, csunya nagy orik, megint olyan szabalyokat akarnak hozni, ami csak nekik jo" szovegtol. :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:01. |